Kupovina varaličarskog štapa

Započeo pikeman, 10 Avgust 2008, 23:10:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

simpson_H

Ma gotovi stapovi od tih blankova imaju sjajne karakteristike ali znate onu "ko se na mleko opece i u jogurt duva". Necu vise rizikovati, taman da je najbolji na svetu. Neka ostane zapisano da je to jedini varalicarac koji mi je pukao. A imao sam ih, ni sam nemam pojma koliko. U jednom trenutku sam imao 3 slicna stapa, uporedo ih testirao danima, nosio sva tri na pecanje, BR 9' 50g, Fox Rage 50g i ovaj Tac Nitro. I glatko zadrzim Tac u toj konkurenciji a ostale prodam.
A good gamefish is too valuable to be caught only once"- Lee Wulff 1938.

wkIceman

Postovanje drugovi varalicarci. Evo doslo je "vrijeme darivanja", sto bi rekli Alan Fordovci, pa resih da sebi poklonim jedan stap, za varalicarenje na Dunavu. Pecam sa kolegom, koji ima camac, na terenima oko Apatina (Sporovi, Cifut, Lavac...). Trenutno imam ET SpinBlade Elite tb.30-80g,kojem je plafon po mom skromnom misljenju 30g glava + silikon. Bacao sam je sa njim i 40, 45g glave i hvatao sa njim Smudjeve ali to nije to. Suzio sam izbor na dva stapa koja otprilike isto kostaju, sto je i gornja granica novca koji bih izdvojio,  PB 3/4-3 oz i SG Custom predator Fast Shad 90g. Ako moze neka sugestija i pomoc oko odabira, bio bih jako zahvalan...

Mangup

Vukovi kao i do sad znate da uvek imam neke fix ideje mangupska posla, ovog puta bi mi trebao stap 3, 330 vrhunskih bacackih sposobnosti da moze da baci 50gr glavinjaru 70ak metara ili ako imate predlog da neki saranski stap od 3.60 prepravim na 330 i da dobijem tu jacinu u izbacaju koja mi treba, a da pritom moze da vodi istu glavinjaru bez problema.
Zver udara kad srce spava!

ibanezi

WkIceman. Za glave od preko 40gr, ako ćeš konstantno bacati po meni nije ni PB 3/4 -3 oz. Pre onaj 9'1 -4 oz. SG kastom 90 gr ne poznajem.
Mangupe, Sportex sea spin 3,3 80 - 150. Teško ga nađeš, još teže držiš, ali on to sigurno može.

srdjanpn

Imas i Shimanov Tribal saranac,ne secam se ima li 330 ili mora da se krati.Znam da je Marko njim bacao do 100gr glavinjare.

Mangup

Danas sam pricao sa Markom al kad mi je rekao da je tribala platio 300e i jos 100 i kusur evra za doradu izadje mi 400 i kusur evra...verovatno znas onda i za sta mi treba...to mi je bas puno para.  smiley033
Ps tribal je 360 pa ga je skracivao
Zver udara kad srce spava!

srdjanpn

Takvih gotovih malo ima,nemas bas neki izbor,da nadjes neki blank pa da uradis sam.

Mangup

Da li neko zna nesto vise o ovom stapu Daiwa samurai-z 3.20m 100-200gr
Nasao sam sportexa na 330 sea spina 80-150 ici cu da pogledam  :smiley:
Zver udara kad srce spava!

Batica

Ne bacaj pare na gluposti. Bolje potrazi nova mesta za pecanje nego bacanje glavinjara na 70m.
Sakupljaj pare i kupi camac. Onda ti nece trebati stap duzi od 240cm.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka


VladimirR

Mangupe, bolje ti je poslušaj Baticu, a ako ne pomaže onda mi se javi da te uputim na ciljani lekarski pregled!  :lol:
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

ibanezi

Ej, nemoj ići da gledaš SSP, kak'i si ludoglav, još ćeš i kupiti. Ja sam to onako...mislo sam da nema nigde. Što ne želim sebi, ne želim ni drugima. :smiley:

Mangup

Da imam toliko slobodnog vremena i novca camac bi svakako do sad vec kupio, koliko idem na vodu i ovo je super,  premekan je sea spin rece mi drugar  smiley033 a uvek treba pecati gde riba radi a i zelja mi je da se sklonim sa keja i Save malo na lepi Dunav videcu sa Mrdakom
Zver udara kad srce spava!

pex

Ako bas zelis malo zescu motku pogledaj Xzoga Lionforce  3m, baca kao lud relativno lagan a ima snage za neverovati.

Pozdrav!
Čuvajmo prirodu pa ćemo sačuvati sebe

Batica

Napalio te Marko na Pancevac i fekaliju.
Tamo mozes i les da izvuces.

Leone 80g da je na 9f odavno bih kupio.
Zver.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Mangup

Ne vidim zasto bi me neko napalio tamo vec pecam, a manje vise u gradu gde god da odes su govnare...Tako da hocu samo stap sa kojim cu moci dalje da plasiram nego inace sa 2.7  :cheesy:
Zver udara kad srce spava!

Teme sličnog naslova (10)