Kupovina varaličarskog štapa

Započeo pikeman, 10 Avgust 2008, 23:10:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

sasabosko

Pogledaj stap u svakom slucaju, ako ti se svidi zasto da ne. Ako si gledao Nova, dosta su to razliciti stapovi, mada su oba primenljiva za lov smudja, prvi je tipican dzigeras, drugi vise univerzalan, sve zavisi kako i gde si planirao da lovis, naravno i cime.
Znoj nilskog konja je roze boje

obradmiki

Pa uglavnom dzig sa obale,Novu sam drmusao kod njih i bas je ostar bar po  meni e sad nanoflex pitanje je

sasabosko

Tvrdji je Nova, dosta su to razliciti stapovi. Nanoflex je kako mu ime kaze, ako je samo dzig i glavinjara, nece ti se svideti ovaj drugi. Pogotovu sto prvi vise moze da ponese.
Znoj nilskog konja je roze boje

obradmiki

Smudja cu traziti na Dunavu,obala kamen ima krsa dosta . Verovatno da cu sacekati da stigne Nova mada cu prodrmati i tog nanoflexa. Nisam ljubitelj glavinjara,i necu da ih koristim jer po meni je to vise grabuljanje . Gledao sam poslednju epizodu Cari ribolova a ko nije neka pogleda sta rade sa glavinjarama na Tisi po meni ono je sramota

Spojene poruke: 30 Oktobar 2018, 20:14:08

Bio danas do Dama i jos ne odlucih sta da uzmem. Prvo gazda nije bio tu,radi neki klinja ,ne uspeh da saznam tacno vreme uvoza nove ture stapova  a usput sam ipak  malo prodrmao nanoflex pro 2.70  20- 50. Sta reci? Tanak blank,po katalogu nekih 198 grama,cini mi se devet karika lepo rasporenjenih i ne malih,lepo leze na trn pri sklapanju ,jedino mi taj blank malo cudan.Opet uporedjujuci Novu i nanoflexa mislim da je Nova nekako brza i ostrija.

VladimirR

Ako si već imao prilike da protreseš oba štapa koja si naveo i Nanoflexa i Novu, a treba ti za dzig, ondda biraj taj brži i oštriji. Topla preporuka.
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

obradmiki

Veceras cu okaciti slike ,kupovina obavljena . Kupljen dam nanoflex pro 2.70 20-50 i bice uparen sa spro blu arkom 940.  Bio sam u radnji i juce i danas ,uvoza ce biti ali niko ne obecava tacno kad ,tako da sam resio da uzmem nanoflex pro

VladimirR

Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

alehandro

Ja kupio stapce , daiwu exceller od 2,7 m i tb. 10-40 grama. Mnogo mi se svideo. Sasabosko je bio u pravu, izgleda da je to to sto meni treba.

Sent from my E2003 using Tapatalk


obradmiki

Evo slika danasnje kupovine,a to je dam nanoflez pro2.70 20-50 . Paznuo malo silikonaca za pocetak ,da imam sta da kidam :lol:













Hvala VladimireR

marina1983

Šta ga kriješ po podrumima  od žene unesi ga u kuću čik ako smeš :cheesy:
Prvo pomislih da ti ta gomila iza prihrana :lol:
Neću da te u startu obeshrabrim ali na većini štapova koje imam, imao probao taj halter odozgo je teško djubre , pogotovo kad ga pride još često čačkaš
Uzdravlje te služio i samo neka radi, štap probao nisam a  makina će te sigurno  dobro služiti.

obradmiki

Hvala Marina,a stap mi zena kupila tako da sa tim i nemam problema :takoje:. Sredio sam podrum ,to je moj kutak za uzivanje. Tu drzim pribor,pravim primamu i ne smetam nikome,samo uzivam. Sto se tice haltera nadam se da ce da sljaka,nisam imao problema ni na feederu daiwi aqvalite staroj seriji znas verovatno o kakvom se halteru radi. Mnogi su pricali te ovo te ono ,eno ta daiwa kod mene jos i sve sljaka super smiley033

Veliki89

Isto su i za spidmaster pricali(za halter), medjutim ja nikad problema nisam imao. Samo ne treba sivonjski stezati

marina1983

Nema  ko šta da mi priča Imam ga od kada se pojavio jeste preživeo sve i svašta a i posledice na halteru su očigledne.
Pluta je počela da puca pa sam morao da je lepim nije pretezano ništa pojedine mašinice jednostavno ne legnu lepo pa si primoran da malo pritegneš ne volim kad mi mešto klacka ili se mrda.
I na drugom  štapu  isti problem .


Spojene poruke: 31 Oktobar 2018, 17:54:23




sasabosko

Citat: alehandro poslato 31 Oktobar 2018, 14:35:30
Ja kupio stapce , daiwu exceller od 2,7 m i tb. 10-40 grama. Mnogo mi se svideo. Sasabosko je bio u pravu, izgleda da je to to sto meni treba.
El jiger model u pitanju, ili spin, jednostavno fantastican stap za taj novac. Miki cestitke na kupovini, nikad nisam imao problem s halterom, jer vencavam stapove i masine, do smrti jednog od supruznika :lol:
Znoj nilskog konja je roze boje

marina1983

Nema to veze sa venčavanjem jednostavno se pluta ulegla od korišćenja i sve usput popušta samo u jednom položaju gornjeg dela prija ruci u svakom drugom žulja .
Ima i godina ( ne sećam se kada su se pojavili)  koristio sam ga u normalnoj eksploataciji kao i sav ostali pribor   natezan i potezan kad je trebalo.
S obzirom na godine i kliker bi se do sad pokvario.

Teme sličnog naslova (10)