Kupovina varaličarskog štapa

Započeo pikeman, 10 Avgust 2008, 23:10:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Jeremija

Moje iskustvo sa Daiwom Sweepfire 270 20-60 govori da je izuzetno osetljiv štap za raspon tb 14-25gr glave sa kederom ili silikonom, sve čita, divan osećaj, uživao sam dok sam pecao sa njim. A prilično mi je bio i univerzalan, bacao sam, doduše ređe, i metal u tom rasponu sa njim, voblere, spinerbejt, nije mi bilo neugodno i neprijatno. Dovoljno brze akcije u kontri, progresivno savijanje, ne baš do parabole, ali dovoljno za smuđeve 1-2kg. Jedino treba voditi računa da kontre ne budu baš volovske, meni je tako pukao gornji segment.

Možda to nisu najkvalitetniji štapovi, ali ja ovaj mogu da preporučim, ako imaš ograničenje budžeta. Sa nekom 4000 po Spro/Ryobi sistemu oznake mašinicom - lep kompletić za ne velike pare.
Nou frks. Nou paniks.

VladimirR

Jeremija, dečko pita i traži mišljenje za trometraše. Verujem da je kod modela 2,7m. baš ono što si ti naveo, ali mislim i ubeđen sam da je razlika povelika na 3-metrašima, a u korist 2.70cm.
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

Jeremija

Znam, al' rek'o možda će da se predomisli po pitanju dužine štapa, pa da ima konkretan info.
Nou frks. Nou paniks.

draganintel

Vidi daiwu procaster, prodrmaj ga i mislim da ces se iznenaditi, takodje i okuma cx spin nije losa, samo je malo skuplja. Pozz

Batica

Okuma, dobar stap. Topla preporuka.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока


VladimirR

Za te pare, kol ko bi dao za sweepfire, mislim negde oko 5 crvenih. Topla preporuka bi bila za Spro PowerShade fast 20-60gr. Ali na 270cm  :cheesy:
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

kizami88

Sada ste me malo bacili u razmisljanje, pa cu vas otvoreno pitati.

Koju duzinu je bolje uzeti 2.7 ili 3 metra?   :cheesy:

Inace u opticaj je usao i ET spin blade elite. 

specialized

Zavisi od terena gde pecas. U 90% slucajeva ti odgovara 2,70m. To pitanje nisi ni trebao postavljati, svi ce ti reci za 2,70m a neko ce spomenuti i 2,40m..  :cheesy: Kao sto kolega Slob rece,sto vise godina pecas,to se odlucujes za kraci stap  :smiley:

srdjanpn

Drugar mi drzi radnju na 20m od zgrade,nema neki bogzna izbor,ali od svih tih vrljika do 5-6 crvenih,Et,Silstar,Marshal,Okuma,,,,,Spin Blade Elite 270cm 30-80 najlepsi i najbolji stap za mene.Svidja mi se i Marshalov
Counter Strike,jedina zamerka su mu previse sitni provodnici.Stim da je cena u radnji bar 30%veca nego po oglasima,recimo Elite je 6800din a u oglasima 42eu.

ibanezi

 Dam Efzet Meth Pike Heavy 35-80 2,85m. Ili  neki drugi na 9,2 fita. Sve ih je više u ponudi. Zbog neodlučnih- da li 3 ili 2,7m. :lol:

specialized

Kizami prihvataj ovo,uzimaj. Sto duze budes cekao,to ces kraci stap uzeti  :lol:

kizami88

Hvala ljudi na pomoci.   :cheesy:

Sada sam blizi uzimanju 2.7 metara. I najverovatnije ce to biti ET sppin blade.

Jeremija

Citat: kizami88 poslato 10 Decembar 2015, 22:03:03
Sada sam blizi uzimanju 2.7 metara. I najverovatnije ce to biti ET sppin blade.

@VladimirR - Brale, šta sam ti rekao, znam unapred, prikazalo mi se dok sam vrteo prsten  :lol:

@kizami88 - ET Spin Blade Elite je odličan štap, sigurno se ne bi toliko preporučivao i kupovao da to nije, sve preporuke što se tiče dizajna i kvaliteta, ja samo zameram što nema verziju tb 10/15-40/45 koja je osnovno smuđaroška, a sa druge strane i prilično univerzalna. U tom smislu pogledaj u Neškoribolovu i Bokor Spin iste firme. Ostajem pri tome da se nećeš pokajati ni sa Daiwom Sweepfire 270 20-60.  smiley033
Nou frks. Nou paniks.

VladimirR

Dobar izbor i odlična preporuka 270  :thumbup:
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

kizami88

Evo krenule novogodisnje akcije i popusti (Formax, Plovak...), pa ako neko pogleda neka okaci ovde predloge sta bi se isplatilo uzeti i sta bi bila najbolja kupovina.

Teme sličnog naslova (10)