Kupovina varaličarskog štapa

Započeo pikeman, 10 Avgust 2008, 23:10:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

alexdja

Citat: Milan berkut poslato 05 Decembar 2014, 22:00:24
Momci moji dobri aj` pomagajte . . .
Treba mi motka za moje glondze, da bude ljuta a da se mota ko kifla i da nije kilava kad bacam! Da su mu oka velika jer zima pa da me led ne j . be i da ima onu drvenu drsku ili neopransku da ruka ne mrzne!
Baco bi ga sto dalje i zato bi treb`o samo da seva!
Boranija mi ne treba . . . a za Rojs Rojs nema se pa bih bio zadovoljan kad bi mi bio bas zgodan i k`o  perce . . . kak`u bombonicu bi mi savetovali?

Uzmi neki ljut štap...
       Nema više divljeg bučka. :no:

Milan berkut

Jel, cenis da ce ljuti da mi zavrsi situaciju . . . he he he . . . im samo da zvizdi! :tongue:

Spojene poruke: 05 Decembar 2014, 22:23:53

Slazem se sa Slob-om jer kako savetovati nekoga sta da kupi ako on sam nezna da napise sta bi zeleo . . .
A sa druge strane, ja i sam veoma cesto ne obracam paznju dovoljno i u slicnim situacijama dozvoljavam nasem lepom zargonskom recniku da se razmase i uveca . . . emociju he he he

ibanezi

 MIlane opisao si klasičan šaranski štap. Idi na temu "Kupovina šaranskog štapa". Svaki prosečan od 4-5 lb ima to što tražiš :ok: Jak, besan, mota se u kiflu od drške, zabacuje "glondže" dokle hoćeš ,  ima neoprensku dršku, najšira moguća oka da ne lede! Samo odaberi neki od modela koji je lak kao perce! :lol:

Milan berkut

 smiley194  c c c c . . . ja bre necu da bacam brojle i kuruze i da vatam Golace . . .  :lol:
Treba mi da bacam na Belog i Glavonju a da je dobar i za Busha tamo u Marinoj Rupi covece znas koliki su jooojj  smiley033

ibanezi

 Hahah.. Bucov, klen, bas. Lagan k'o pero, "ljut, a da se savija u kiflu na ribi". Da baca daleko! Eva drška. Da nije skup! Sve bi se i dalo tu i tamo uklajkovati osim širokih karika. Moda jbg! Ne gine ti samogradnja. :lol:

ellesar

Verovao ili ne, imam stap za tebe. Robison tele carp :cheesy: 3 m 40-80 grama. Slikacu. Ako ima gde da se kupi jos, 2-3 godine je star.

Послато са GT-S6500D користећи Тапаток 2

I have come here too chew bubble gum and kick ass!!!
And i`m all out off bubble gum :) !!!!

Stara skola

Sta mislite koji je bolje daiwa sweepower spin ili pkma lure mania??  Gledao sam oba i dosao sam u nedoumicu  :cheesy:

Jeremija

Imao sam i jedan i drugi, Daiwa sweepfire, ako si na taj mislio, je za nijansu krući i brže vraća vrh (jbg, nadam se da sam ovako dovoljno jasan, dok ne utvrdimo terminologiju) samim tim bolji za džig glave. Opet, svi hvale Okuma Lure maniu, ali meni nije legla jer je više za kašike i voblere. Elem, po mom mišljenju oba štapa su dobra, ali za različite varalice.

E sad, svi se kunu u Lure manijin blank, ali tu ti već ne mogu pomoći, nisam toliki ekspert, znaš već kome ovde možeš za to da se obratiš.

I sledeći put dodaj info za kakve varalice te zanima poredjenje, brže ćeš dobiti precizan odgovor. smiley033
Nou frks. Nou paniks.

Stara skola

predezno bih pecao sa obale posto nemam camac i dok me neko nepozove da idem sa njim camcem.Al najvese bih pecao sa obale. A od varalice bih koristio meps,kasiku mozda po nekog twistera.Obicno sa time varalicarim posto kada kupim voblera bude mi zao da ga bacim u vodu da ga unisti neka stuka pa ih cuvam  :cheesy: I da upravu si mislio sam na tu daiwu :D

VladimirR

Ako već želiš da bacaš plemeniti metal da nekažem ružno zvuči (da baciš kašiku)  :lol: :lol: :lol: a takođe za oko ti je zapala DAWA, ja ti predlažem da pogledaš i probaš na suvo
DAWA Infinity spining 2,70m, tb. 40-80gr. Čisto pogledaj , probaj pa sam proceni.
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

ibanezi

 Daiwa infiniti  je dobar štap, ali bih po pitanju koje je postavio Stara škola iz konkurencije izbacio štap koji je 3x skuplji od onih za koje je kolega pitao. Stara školo, najlepši su vobleri kojima je štuka ili smuđoslav skinuo delove dekora! :ok: I što god su oguljeniji sve su lovniji-jer poverenje je poverenje. Kada ih čuvaš i ne upotrbljavaš, tada su najpromašenija investicija! :grin:

VladimirR

Stara školo, izvinjavam se javno. Ibanezi je u pravu, totalno sam predvideo cenovni rang, štapova, sorry još jednom!  :tongue:
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

Mangup

Ovako planiram si uzeti jos jedan stap za varalicu izbor je spao na 3 stapa od toga ovaj prvi moram jos da vidim kakav je ostala dva sam gledao i dopadaju mi se

Century Armalite 2,70 15-40gr
Teamfujitsu 2,75 12-60gr
CD BR 2.75 15-50gr
Nisam siguran ali za sada najvise tezim ka CD, da li vi imate neko misljenje?

Spojene poruke: 26 Decembar 2014, 19:03:22

Samo da napomenem da je odluka pala na CD eto toliko  smiley033
Zver udara kad srce spava!

orka

Odlican izbor za dzig do 21-25g max.. :ok:  Koji uzimas.,ovaj novi fabricki ili ces ga pakovati iz blanka? Mada ni taj Armalite kako ga je Paja Cutura opisao nije ni malo los.,cak dapace... :smiley: .,jedino sto je mozda malo tezi.,napakovan oko 230g..

Mangup

Pakovacu iz blanka, sa alconite karikama,fuji halterom, nema potrebe za boljim, video sam vec uradjen stap kod coveka dopada mi se skroz.
Znam al bojim se posle kakav sam ja, mozda me i cd zasiti vremenom, a  teze cu prodati armalite nego cd-a da se ne lazemo a da je dobar blank sigurno jeste cim je engleski :)
Zver udara kad srce spava!

Teme sličnog naslova (10)