Peleti 2mm - Fermentovani kukuruz - TRAPER

Započeo Traper Srbija, 22 Septembar 2023, 14:59:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Traper Srbija

Novi ukus - Fermentovani kukuruz !

MF peleti – 2mm -TRAPER su specijalizovani peleti za metod hranilice. Takodje,u suvom obliku imaju univerzalnu primenu. Oličan su dodatak u standardnom fider ribolovu (prihrana).
Pelet sadrži prirodne sastojke koji su posebno lepljivi i postepeno oslobađaju čestice praveći mikro hranilište. Rastvorljivost peleta je između 25 i 30 , odnosno 50 i 60 minuta u zavisnosti od granulacije 2/4/6mm.
Pelet za metod se priprema veoma lako. Staviti željenu količinu peleta u posudu i prelijte je vodom 1 -3 minuta (2 ili 4mm) . Nakon toga se voda izbaci potpuno i ostave se desetak minuta u posudi da upiju ostatke vode (ne mešaju se) i spremni su za upotrebu.
Drugi način pripreme za metod hranilice je dodavanje vode korak po korak u malim količinama i mešanje (fajtanje).
MF peleti imaju idealnu veličinu za mešanje sa praškastim hranama u miksu 50:50, ili proizvoljno za povećanje granulacije prihrane sa odloženim otvaranjem.
Peleti se mogu mešati jedni sa drugima i na taj način možete kreirati sopstvene, jedinstvene i neobično moćne kombinacije ukusa za takmičarske i napadnute vode.
Peleti u suvom stanju mogu obogatiti i spod za početnu prihranu.
Takođe možete povećati atraktivnost atomizacijom peleta sa  ATOMIX prskalicama , gel-busterima , MF busterima , Expert busterima , tečnim aditivima kao stimulatori apetita i aminokompleks , ili aromatizovanom melasom iz TRAPER programa aditiva.
Pakovanje peleta je 500g u kesi sa zip zatvaranjem za pravilno čuvanje.

Dostupne arome:
-Ananas
-Beli luk
-Buterna kiselina
-Crveni dud
-Crveni halibut
-Crni halibut
-Jagoda
-Kobasica
-Konoplja
-Kril
-Larva
-Marcipan/med mix
-Med
-Riblji miks
-Škampi
-Tigrov orah
-Larva / crvići  mix
-Fermentovani kukuruz NEW!


Teme sličnog naslova (10)