Dambelsi dve boje- tonući 8-10mm/50g

Započeo Traper Srbija, 31 Avgust 2022, 18:50:55

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Traper Srbija

Izuzetno atraktivan dvobojni mamac sa kompozicijom dva mirisa. Zahvaljujući upotrebi vrhunskih prirodnih sastojaka i naprednoj tehnologiji pripreme, "Dumbels duo color" su poznati po brzini delovanja prevazilazeći druge mamce. Savršena veličina, raznolikost boja, sofisticirane arome, koje se oslobađaju korak po korak, glavne su prednosti ovog proizvoda. Posebno se preporučuje za vodene površine pod velikim pritiskom ribolovaca i komercijalne revire, a pogodne su i za ribolov na velikim rekama kada se koriste kratke montaže.
Pakovanje je kutijica 50g sa veličinama 8 i 10mm u istom pakovanju.

Dostupne arome:
-Halibut / Beli luk
-Halibut / Kraba
-Kril / Lignja
-Marcipan / Med
-Larva / Beli crvići
-Tigrov orah / Kukuruz
-Pomorandza / Čokolada
-Jagoda / Halibut
-Jagoda / Krem
-Vanila / Larva
-Vanila / Skopeks
https://www.m-fishing.rs/proizvod-kategorija/primame-i-aditivi/tonuci-i-pop-up-mamci-boile-vafteri-i-dambelsi/


Sax

Interesantno.Postoji li mogucnost da stoji link kao sto je stajalo za proizvod da uputi na sajt u postu?

Traper Srbija

Naravno  smiley033
Nismo postavljali link dok ne unesemo nove proizvode u web-prodavnicu.
Sad je to ucinjeno  :takoje:
https://www.m-fishing.rs/proizvod-kategorija/primame-i-aditivi/tonuci-i-pop-up-mamci-boile-vafteri-i-dambelsi/

Dragan Nešković

Узео сам за пробу крајем септембра, Pomorandza / Čokolada и Marcipan / Med.

Пецао сам на сави, метод техником (кратки предвез-струна, трн или силиконски држач) дакле период октобар-новембар, октобар топло и још увек топлија вода, новембар сам закачио и оно захлађење. Утисци су ми следећи. Поморанџа-чоколада ради заиста одлично (рекао бих стандардно добро, као мамац), давала ми је углавном крупнију деверику, и њој сличне рибе, и често ми је долазио ситнији шаран 400-900 гр. Мамац је активан прилично дуго у води (зависно од температуре наравно), па му треба дати времена да ради, а радиће сигурно. Ако желите брже деловање, можете ножем мало стесати са страна, то ће убрзати дејство мамца. Давао ми је рибу чак и после захлађења, мало се продужи време чекања, али свакако ради и добар је за селектовање крупније рибе. Наставићу да га користим одличан мамац, моја искрена препорука. 

Марципан-мед, баш сам форсирао и био упоран са њим, али нисам имао рибу на њега. Имао сам само један врло снажан ударац на тај мамац, буквално ми је риба избила штап са трипода, и повукла у воду, једва сам стигао да одреагујем и да ухватим за крај дршке штапа који је већ био у води, брука  :lol: Нисам ухватио ту рибу, само сам осетио при подизању штапа како је спала. У питању је била моја "грешка", пре тога сам форсирао други мамац са одређеном презентацијом, ставио сам граничник пред хранилицу,трн је био на краћој длаци за ту рибу, и није се могла лепо закачити,  smiley080  јбг. У сваком случају, свукла је мамац са трна, и одхајала својим путем. Мени очигледно није била суђена, па нека јој срећан пут. Иако нисам имао рибу на овај мамац до краја сезоне, искрено верујем (знам из искуства са сличним аромама) да је одличан, и да ће давати добру рибу. Моја топла препорука у сваком случају.

Поздрав, и бистро  smiley139
Поштено на води  smiley033

dachaso

Pozdrav kolege,

Kombinacija pomorandza-čokolada mi je juce spasila dan na DTD.

Pozz i bistro

Teme sličnog naslova (8)