Big Carp - primama - novi ukusi -TRAPER

Započeo Traper Srbija, 30 Avgust 2023, 14:15:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Traper Srbija

USKORO novi ukusi iz serije Big Carp !
Big Carp – Med 2.5kg
Big Carp – Šećerac 2.5kg


Primama serije Big Carp je bazirana na veoma gruboj frakciji prirodnih čestica i zrna. Smeša je podvrgnuta termičkoj obradi i zahvaljujući ovom procesu, sastojci ne gube vrednosti ukusa i imaju izrazitu i dugotrajnu aromu. Izbalansiran sastav sa visokim sadržajem ugljenih hidrata povećava efekat mamljenja velikih šarana i zadovoljava njihove visoke nutritivne potrebe. Big Carp serija je odlična osnova i za ribolov krupnih riba dna na rekama i kanalima .
Pogodna je i za brzo sušenje i delimično lepljenje grubog vlažnog spoda od zrnevlja, lomljenih boila , krupnih peleta ili miksa raznih partikli za prihranu .
Priprema:
Ova hrana se ne prosejava nakon vlaženja, a ako se želi skroz inertna primama poželjno je uveče pokvasiti toplom vodom da bi se dehidrirane partikle i čestice natopile potpuno. Ujutru se samo dokvasi na mestu ribolova i formira željena stuktura. Drugi način je da se prelije TRAPER MF ili EXPERT busterima (busteri se prvo sipaju u vodu kojom se vlaži hrana) ili TRAPER melasom (melasa se takođe prvo rastvara u vodi kojom se vlaži hrana).

Dostupno :
Big Carp – Halibut  1kg i 2.5kg
Big Carp – Med       2.5kg
Big Carp – Kukuruz   2.5kg

Teme sličnog naslova (10)