Reka Po, Italija

Započeo marina1983, 24 Januar 2021, 20:12:22

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

marina1983

Zasto ne u Italiju na reku Po? Mora li Spanija.


Goachild

Гледао сам неке фотке и прилоге где наше комшије хаос праве мрежама и струјом по Италији.
Јуре их карабињери као луди! Не знају где бију.
Примамљив је По и Минћо. Можда једног дана...

Saša

I odavde su išle neke "ekipe" na Minćio, pritoku Po-a. Sve što ulove su prodavali, napecali se i još se kući vratili sa po par stotina evra u džepovima. Naša posla. Sve u svemu mislim da je Ebro bolja priča.
Bass mi je opsesija...

glos

Di ćeš bolje, odeš u avanturu a vratiš se iz iste zaradivši.

Ne praviš štetu familiji nego korist.
Ja ako ikada bude krupne ribe kod nas, nema šanse da ću je puštati, to jest u prazno loviti.

A ono za Ebro mi je fascinantno, nema babuške, ni cverglana, već samo velikih smuđeva i šarana.
ZOV

marina1983

Daj ljudi nepljujte po Italiji , ispade da nema prebijene ribe, mante pricu. Znam coveka ide svakih 15 dana poslovno i na na par dana pecanja i zadovoljstva. Ima ribe koliko neces.

SlavkoR

Imam iste info. Po i Minco imaju ribe koliko neces. Bilo nasih lopova al su ih italijani razjebali...a nije ni daleko od nas.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk


marina1983

Naravno , malte ne ispred nosa . Kolima cas posla i pecas za sve pare :wink:

Saša

Svuda po (Zapadnoj) Evropi imaš manje-više ribe koliko hoćeš, francuske reke su isto pune kapitalnih somova i smuđeva, nemačke takođe, samo je pitanje šta kome i gde više odgovara (ali i kakav je gde režim ribolova), a najviše naravno kolika je cena takvog odlaska i kolika je verovatnoća da zaista i doživiš "ribolov snova". Ebro je za sada po meni najveća "sigurica", sve fino uhodano, lovi se na mikro-lokaciji krcatoj krupnom ribom a komfor ribolova pritom maksimalan. Nezgodna je zaista samo ta daljina odnosno troškovi puta (i to je jedno vreme bilo rešeno vrlo pristupačnim low cost letovima direktno iz Beograda), ali šta da se radi. Videćemo kako će se uopšte ova godina i odvijati po pitanju bilo kakvih putovanja.
Bass mi je opsesija...

Bobiska

Kada se vec spominju cene da li neko ima informaciju o cenama i uslovima pecanja na Pou i Mincu. Posto je ta lokacija svakako bliza u odnosu na Spaniju.
Naj lepse bi bilo posetiti obe zemlje i uzivati u pecanju i okolini, kada smo mi takvi domacini pa su nam ove nase reke polu prezne u poredjenju sa drugim Evropskim rekama koje su uzgred i mnogo manje od nasih. Ali dobro verovatno to tako treba.

marina1983


Teme sličnog naslova (10)