Ebro, Španjolska

Započeo makka, 04 Maj 2010, 22:15:11

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

DuNo.Zemun

Pecajući na mnogo mesta ..jedan moj "KRAJNJI" zaključak - Kapitalan ulov ima ima direktne veze sa IQ "pecolovca" .. (bez ljutnje) i vašim novčanikom - Turistički kapitalci SOMOVI su na mnogim vodama ..vodama sposobnih "privrednika" Ebro je spacijalka .. Odličan ulov se postiže tamo gde je slab lov, (razloga može da bude dosta)  ... prema tome, U Španiju se ide u provod ..i život ..a na pecanje na teško dostupna mesta .. Delta Dunava, VOLGE .. Ada Čibuklija na Dunavu .. Đerdap ko zna .... ali,.. jedan je IRAK na svetu , .. i hiljade i hiljade somova o kojima i naučna fantastika ĆUTI .. Čivutsko GALILEJSKO jezero obaška !!!!!! .. itd (tamo iz verskih razloga "golaća muzgavog ne pecaju") .. Ima i drugih mesta ..ali neka i drugi nešto kažu .. (Interesantan je i naš komšiluk !!) Pozdrav dečaci !
Deda Dušan

marina1983

Letos se jako lose pecalo voda je bila jako niska .
Ide moj prijatelj redovno pa bi se pre odlaska trebalo detaljnije raspitati.

sona

Slazem se da ima kapitalnih primeraka i na drugim mestima,i da treba shodno zelji i mogućnosti otici i oprobati se tamo negde.Kolegu je bas interesovalo za Spaniju a da nije Ebro.
A kako Marina1983 kaze pre odlaska se treba raspitati jer su vodene akumulacije dosta potrošene zbog susa. smiley033
Svaka riba moze biti kapitalna ako si uzivao dok si je vadio iz vode.


sona

Bila je skoro emisija River Monster
Gde su prikazali riblji fond i okruzenje u kojem raste kao i radioaktivnost terena.... smiley033

Bobiska

Zemun svak cast. Secam se kada sam bio klinac pa autobusom prvi put otisao na Tamis. Boze moj ako na njemu nisi upecao barem jednu stuku, naravno ako nju juris, a ne retko ih bide i desetak, licno se ne secam takvog dana. Danas su skoro sve nase vode devastirane i ako se upecaju vise od dve ribe (mislim na grabljivice) onda je to dan za pamcenje. I mislim da zbog toga ljudi i idu na Ebro, Minco ili gde vec. A to sto je takvo stanje na nasim vodam mislim da smo i sami krivi.

Teme sličnog naslova (1)