Dobri tereni u blizini Novog Sada?

Započeo keinmort, 22 Jun 2010, 11:15:00

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

sona

Da dodam za teren preko Dunava,kad predjes most ides prema restoranu Balkan expres produzis i prvi put koji se spusta  desno e tu se peca kapitalna Mrena  :wink:

laki22

Bolje sedi izmedju Žeželja i kanala.  Pre ces tu neku deveriku ili spiclera navatati nego mrenu na standardnim terenima. Nismo je u sezoni pecali tamo, a pogotovo sad.

zolja

Da li neko zna, jel se može pored akvaparka doći do tromeđe kod B. Petrovca a da je put koliko toliko solidan?
E ako je još neko i pecao tamo skoro, pa da podeli iskustva to bi tek ekstra bilo.....  :cheesy:

sona

Pre par godina put je isao pored parka izlazilo se na trijangl. Dok trava nepokrije moze se pecati,ima potrebe da se uredi koje mesto. smiley033

Shomi_HN

Ekipa, prije svega veliki pozdrav za sve na forumu!! :)

Iz Herceg Novog sam, a živim u NS-u od 2003 godine. Iako kad sam na moru često pecam i sa obale i iz barke, ovdje nikako da se odlučim da krenem.. I tako dođe 2023 i ja odlučih da pružim šansu rijekama, jezerima, jamama, rukavcima - u sred zime kad mu vrijeme nije :)

Trebala bi mi vaša pomoć u vidu savjeta gdje bi i kada najbolje bilo krenuti u zimskim uslovima pecati u NS-u i okolini, ako bih recimo išao na jig sa obale na smudja ili npr. štuku ?

Hvala puno i bistro!! 

 

glos

Niđe. Imaš bjele u zimovniku kod govnare i to ti je.
Tamo kada upecaš mrenu po stavljanju u tiganj moraš baciti od smrada.
ZOV

zveljkovic

Kakva su mesta desno od karin komerca iz pravca veternika? Kad sam hteo da prodjem kolima bila je prepreka na putu pa se vratio levo.

sona

U tom delu iz pravca NS je zabrana saobracaja,jedino bicikl a i tada nije bezbedno ima dosta pasa lutalica.
U tom delu pre ulaska u zonu KK ima divlja plaza,sljunak kad je vodostaj nizak tu se skuplja ekipa i peca naravno.

skespa

Citat: Shomi_HN poslato 02 Januar 2023, 21:55:32Ekipa, prije svega veliki pozdrav za sve na forumu!! :)

Iz Herceg Novog sam, a živim u NS-u od 2003 godine. Iako kad sam na moru često pecam i sa obale i iz barke, ovdje nikako da se odlučim da krenem.. I tako dođe 2023 i ja odlučih da pružim šansu rijekama, jezerima, jamama, rukavcima - u sred zime kad mu vrijeme nije :)

Trebala bi mi vaša pomoć u vidu savjeta gdje bi i kada najbolje bilo krenuti u zimskim uslovima pecati u NS-u i okolini, ako bih recimo išao na jig sa obale na smudja ili npr. štuku ?

Hvala puno i bistro!! 

 

Legendo, najpre dobrodosao, e sad za pocetak mozda najbolje da krenes sa bandarom na kanalu, jer se ozbiljnijim dzigovanjem u ovom periodu mozes vrlo brzo odgovoriti od daljeg pecanja. A pola Srbije sada dolazi u NS da ultra lajtari oko mostova, mozda je to najbolja opcija a da bude i akcije. Mozda tu dobijes i inspiraciju i za kanalsko smudjarenje, stuka je svakako sada vec u lovostaju.
I onda od maja meseca mozes da krenes sa smudjem gde ti se dopadne, kej, kanal, sangaj, gde ti najblize ili najsimpaticnije.
Radije bih sada pecao drugovi!

zemo_fisherman

Zdravo drugari,

Novi sam na forumu i u Srbiji, konkretno sam tu negde na potezu Beograd-Novi Sad, pa me interesuje gde mozete da preporucite dobra mesta za varalicarenje i jaci feeder ribolov?
S obzirom na to da ne poznajem terene jos uvek i tek sa upoznajem sa ovom regijom, ne bi bilo s goreg da onaj ko preoruci nalepi i neku sliku mape kako bih se lakse snasao u trazenju na google mapama.

Nemam problem sa vozanjem, tako da mi sve preporuke dolaze u obzir.
Nemam specificiranu vrstu ribe koju bih da hvatam, ali ne bih preferirao konstantno vadjenje bele ribe.

Naime, novi sam i u pecanje, poslednji put sam pecao pre 20ak godina kao dete i sada zapocinjem svoju novu avanturu, pa bih vas pitao par stvari sa time u vezi.

Da li neko ima iskustva sa kanalom u Odzacima?
Naime, iscitao sam dosta stranica na ovoj temi i nisam primetio da bilo ko to spominje.

Hvala vam svima na pomoci i bistro od Zeme.

Jovan123

Pozdrav interesuje me gde bih mogao da krenem da pecam u okolini NS, iz Subotice sam, studiram ovde, pecao sam na jezerima i kanalima ali posto mi nemamo reku blizu nisam jos imao prilike da pecam na njoj, gde moze na Dunavu da se peca ili neko jezero u okolini.

sona

DTD kod Neoplante takmičarska staza,izmedju mostova pre prevodnice.Dunav na spicu kod Danubijusa -kraj setalista na Keju,Dunav kod Karin komerca.Reviri Kasapska ada pored auto puta,jezero u B.Jarku.za pocetak dosta. :cheesy:

Spr1teNS94

Mozemo li se nadati necemu za vikend Novosadjani sa ovim relativno naglim padom nivoa Dunava, jel imate neke prognoze gde bi moglo biti interesantno?

Drill Junkie

Vodostaj oko 300 je i dalje veoma visok za vecinu izglednih pozicija na Dunavu oko NS-a.
Kanal DTD je katastrofa, samo je terpan aktivan jer je voda zamucena kao nikada do sad.

Za vikend opet neke kisurine + ovakvo stanje na vodi = duze spavanje / maltretiranje od strane ukucana.
First slomi ovu palmu, then I will teach you !!!

Spr1teNS94


Teme sličnog naslova (10)