Dobri tereni u blizini Novog Sada?

Započeo keinmort, 22 Jun 2010, 11:15:00

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

DakiNS

Bilo , i krupne babuške , ali garava braća isprazniše , čak je pušteno i pre desetak godina i nešto šarana.
Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

NikolaRMNK

Sad je pitanje vredi li drndati se biciklom iz Rumenke do te bare...

Izgleda da cemo sutra saznati...

Послато са Smartphone6.1 уз помоћ Тапатока


ugorn95

Ovde je pre dve tri godine moglo da se lepo peca melez ali samo na glistu i morala je da bude živa "da radi repom". Bilo je i sitnog bandara, naročito ujutro, a zanimljivo je da je više uzimao crva nego glistu.
Do mesta se stiže direkt sa "parkinga" pa između jezerca. Na kraju mora malo da se pregazi voda (2 do 3 metra u dužinu) dubina je (gde se gazi) do kolena.

Послато са Mi-4c уз помоћ Тапатока


redhed

Ne znam kako si prošao.Nisam tamo bio godinama.Nekada je postojao put kroz romsko naselje koji je direktno vodio do jezera ali su tu sada stavili rampu pa ne može da se prođe, samo sa autoputa kako je kolega i rekao.Ja sam tu pecao štuku koje je nekada bilo dosta jer su uslovi za štuku bili odlični.Odavno je tu sve lošije jer se ta voda ne kontroliše. Pa ako si bio napiši šta se dešava...

NikolaRMNK


U crveno označenom delu ima mnogo trave i jako je mutna voda, nema skoro nikakve aktivnosti, video sam da je jedan matori imao samo 3-4 crvenperke i 2 manjova u tom delu.

U plavo označenom delu su mi se javile 2 male štuke, rano ujutru, posle su se samo mogle videti krupne crvenperke i manjovi u vodi, kad je sunce bilo baš visoko sa polarizovanim naočarima se moglo videti do polovine bare bez problema - znači voda kristalno čista.

I u najvećem zeleno označenom delu je voda dosta mutna, nema trave ali se na površini vidi dosta sitnije ribe, čak sam i video sitnog meleza kako se "kupa".
Taj deo mi se baš svideo za pecanje na fider pošto izgleda da je dno dosta čisto, ali je problem sto se jako teško dolazi sa auto puta.
Morao sam da prelazim iza nekog gradilišta tj njihove ograde pa da se spuštam niz pesak da bi stigao do trske, onda sledi 2 minuta prolaženja kroz trsku do prvog mesta.
Kada bi taj deo bio malo pristupačniji sigurno bih probao da pecam na fider, mnogo mirise na meleza :cheesy:

Nadam se da sam pomogao.

Послато са Smartphone6.1 уз помоћ Тапатока


ugorn95

Izgleda da si bio blizu, ali kanda za malo promaši. Posle kuće imaš silazak sa auto puta i odmah iza žice proširenje gde se obično parkiramo. Siđeš niz strminu (po crvenoj liniji na slici) i ideš skroz do kraja, ali levim.krakom, ti si izgleda išao desnim. Sa ostrvca bacaš prema hangarima fider, a plovak malo u levo odmah pored ostrvca (ima oko 3m dubine na metar od obale). I javi kako si prošao ako odeš na to mesto.

Послато са Mi-4c уз помоћ Тапатока


mladinaucnik

Auuu ovo ko probijanje kroz dzungle Amazona.
Mada, ako ima ribe, vredi se malo pomuciti.

NSTSD

Da li neko zna kakva je situacija na mrtvoj tisi u backom gradistu preko na ostrvu?

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk


Nemanja1312

Dobro jutro,jel neko mozda zna da li je kanal u Srbobranu prociscen  I da li moze da se peca na feeder ? Hvala

ugorn95

U nedelju sa strane čardaka je bilo trave oko 2-3 metra uz obalu. Na fider od 6-8 h nisam imao ni pec, što mi se tamo nikad nije desilo. Pokupio stvari i kući, kao i svi ostali. Gomila galebova je hvatala sitnu beovicu po površini što ne sluti na dobro.

Послато са Mi-4c уз помоћ Тапатока


Nemanja1312


mladinaucnik

Ako je verovati pisanju na FB na jednoj od grupa, kazu da je Srbobran i Gradiste cisto, pise covek "juče prošao preko glavnog mosta pa video. A danas sam išao iz srbobrana za grad ,isto cisto."
E sad, i na tarabi pisalo pa Mujo nastradao (a i mi nismo prosli nista bolje dok smo se dogovorili da odemo)

Nemanja1312

Bas tako, posto ja zivim podalje dosta od Srbobrana . Pa zato pitam za vikend sam planirao ici sad cekam tacno stanje da cujem :D

Spojene poruke: 11 Oktobar 2018, 18:14:58

Da li se trava povukla u Srbobranu jel moze na Feeder da se peca?

miroslav87

Kakva je situacija na kanalu..Irmovo,Rumenka..jel neko bio skoro?

NikolaRMNK

Skroz se očistio.

Послато са Smartphone6.1 уз помоћ Тапатока


Teme sličnog naslova (10)