Dobri tereni u blizini Novog Sada?

Započeo keinmort, 22 Jun 2010, 11:15:00

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Isa

Na donjem kanalu, oko mostova ima Bucova ko sase. Inace je u zabrani. Na keju ispod zezelja ka spicu se uglavnom peca smudj, nekad naleti i po koji som, sangaj, nizvodno od usca dtd je dobar teren za pecanje smudja i bucova, ispod tvrdjave ume da bude zanimljivo leti, al uglavnom sitan smudj na voblercice se javlja, sodros obidji, na kanalu i gornjem i donjem se javlja bas, lepi tereni su i u suseku, cela ta sremska strana od suseka pa do grada ima dosta lepih lokacija.

Spojene poruke: 15 Maj 2018, 12:08:48

Ako pecas stuku, onda sto kaze lemi, bezi sto dalje. Okolina grada iako ima lepih voda je jako los izbor za pecanje ove grabljivice.

DOXAT

I ja sam se doselio privremeno, zbog posla u NS, prošle godine... pred kraj sezone i od tada istrazujem...

U pravu su kolege, bezi sto dalje od grada i obavezno bezi uzvodno...

Za ostale informacije stojim na raspolaganju. Posto nemam bas puno vremena za pecanje, ali po nekada ukradem po koji sat, mozemo se organizovati nekada i za neki zajednicki istrazivacki pohod (kontakt privatnom porukom)

Drill Junkie

Bezite malo u divljinu , prirodu .. Sto dalje od grada, betona, buke od saobracaja

Dunav : Karlovci vinogradi, Petovaradin (nizvodno od sarana) , Futog
Kanali: Rumenka , Backi Petrovac (institut), Turija , Backo Gradiste

To je sve tu, na 40 km od NS-a a priroda  :ok:

Moze lepo i da se peca




First slomi ovu palmu, then I will teach you !!!

vladimir022

Jel peca neko od vukova u Sremskim Karlovcima na Dunavu?

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk


bulmil

peca u vinogradima,baš u karlovcima ja barem ne.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Džamajka

skvrl

Baš se večeras provozao biciklom sa Dunavske strane Šodroškog poluostrva ( ne Ribarca ), poneo i štap, hleb, crviće naravno. Prijatno me iznenadio teren tamo samo što još voda treba da padne za jedno metar bar, može već sad da se priđe obali ali ja bih već sa mojim štapom ( bolonjez ) od 5 m kačio krošnje gore, ipak treba još malo obale, pogotovo ko šesticom peca. Na kraju otišao skroz do špica, iskuglao malo i ok je, radila sitna bela. Dubina veća nego na plaži kod kameničkog pa i ne mora daleko da se baca. Kad voda padne, ko voli da plovkari, mislim da sa te Dunavske strane tog poluostrva ima jako obećavajućih delova koji nisu napadnuti kupačima. Jedino i tu ( bar na toj lokaciji gde sam pecao ) bi dobro došao džak za hranjenje.

DOXAT

Samo gledaj da  uvek imaš Durex sa sobom, kad tu ideš... ;)

Sent from my S60 using Tapatalk


Danijelb

Dajte neku preporuku gde pecati na DTD po ovom vodostaju I vremenu? Plovak + malo varalica. Po mogucstvu da su mesta dostupna kolima.

Veliki89

Ima li kakvih informacija sa mrtve tise?

laki22

za tisu ne znam ali na kanalu kod irmova manjov gde god da zabacis, mesta zarasla, put ima pola metra trave. nece me skoro videti.

Manjov

Bio sam pre 3-4 nedelje prvi put na mrtvoj tisi i odusevio se vodom i jos pritom nasao savrseno mesto za pecanje. Nazalost taj dan bas nije bio za pecanje sto zbog vetra sto zbog manica koji je radio kao lud. Svega par sitnijih belih.

Na Irmovu jos gora situacija. sto kaze Laki gde god i sta god da zabacis manic grize... Na hleb, na kukuruz, na stiropor, na razne kombinacije. Uzas. Ja sam imao par bas lepih deverika i 10-ak sitnih belih tako da sam bar nesto upecao. Deverika mi je dosla na kukuruz a trazio sam je u trsci.

I mene zanima kakva je trenutna situacija na mrtvoj tisi i a takodje i da li je neko bio na Rakovackom dunavcu ove godine i kakva su iskustva?

Marko S

Bio sam ja na Rakovačkom dunavcu... ocistio 3 mesta od vrbe i trave, pokupio smece i to je tto. 3 vikenda i samo keder  (feeder, dubinka i pampur). voda nosi dosta grana i neka debla. skuteri, guslari i proslave devojackih veceri guraju talase po metar na obalu. pecanje sva tri dana je bilo celodnevno.. peš kida i guta sve zivo, neki crni kapitalni.... ali je zato rostilj radio sve u 6. :lol:

Veliki89

Na te terene jedino rano ujutru ili kasno uvece(nocu) posto preko dana ubise skuterasi, gliseri...izuzetak su kisni dani kada se moze loviti ceo dan.

Sad je vrh ovog talasa i gotovo sigurno da voda nije najbolja za pecanje, sacekao bih jos nekoliko dana da voda odnese to sto ce sad da pokupi sa obala.

mladinaucnik

Juče bio na kanalu pre Neoplante, da "operem najlon", poneo 2 kričke hleba i samo se manjov javljao.

vladimir022

Jel radi negde na dunavu bucov? Nebitno dal je sitan ili krupan bitno da radi

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока


Teme sličnog naslova (10)