Dobri tereni u blizini Novog Sada?

Započeo keinmort, 22 Jun 2010, 11:15:00

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

laki22

zavisi u koje vreme bi isli, u principu, pre mosta se skrene desno, pa put vodi do ispod mosta i desno prema turiji. kod tog skretanja, ides pravo ispod mosta. ako je tu zauzeto ceo taj potez je dostupan. ako ides preko mosta pa desno, obidjes autobusku, i parkiras se kod ideje i tu ima mesta i mesta. pecaju ga svugde, i na duzinu steka i na pola, ima ga. samo nadji gde nije mulj i peglaj

Sax

Hvala na odgovoru.Pa isli bi mozda oko 11h,ne znam dal sad treba bas rano da idemo...Videću onda obe strane,na googlu sam gledao pa vidim to pre mosta desno da ima dosta mesta i kola na slici...

laki22

pa ispod mosta gde je najbolje necete naci mesta ali negde cete naci. pecaju ga na duzinu steka i tamo posle pontona desno tako da nema brige... pazi samo sa praskastom, ako ti udje keder, gotov si  :smiley:

Sax

Sad si me zbunio sa praskastom... Standardno feeder hranu spremam u ovom periodu sa dodatkom crva glisti i secerca.Keder me je ubio u Vrbasu pa si me sad istripovao mada je na svim pozicijama kederbio aktivan i bez hrane.... :sad: Umesicu ja i noklu za svaki slucaj...... Jel za jelo ta babuska?Citao sam svasta,te jeste te nije,pa da znam....

Koristio sam 100% catch babuska sad u Vrbasu uz dodatak zrnevlja konoplje zita i secerca,crva i glisti..

laki22

pa ja to ne bih jeo... svakakve sam pecao tamo, sa raznim izraslinama

Sax

Ok,zato i pitam za jelo.....hvala na odgovoru a primamu cu već videti šta i kako....

belveder

ja sam bio pre dve nedelje, pre mosta desno od onih pontona sam pecao, na feeder, crvice, napecao sam 2-3 kile finih babaja i pravio kuci "sardinu" od njih i pojeo, jos uvek mi nista ne fali, jedino sto mi cure slinci :)

Sax

Hvala na informaciji.Probacu pa javljam kako je bilo.... A te sline ipak iskontrolisi...haha...salim se...

laki22

2-3 kile je jako slabo za tamo. pecaju po 3/4 jupolke. sa tim mozes i proizvodnju da otvoris  :lol:

belveder

bio je neki deda pored, pecao na gliste i bolje prosao

laki22

ma mozda je samo bolje mesto potrefio. desavalo mi se tamo da imam pola sata akcije i onda nisa. pa menjaj tacku pa dalje, blize, predvez pa opet krene. jato se krece i dosta faktora utice na ulov. jos ako par puta promasis cuvarku  :lol:

Bojan17

Moze li mi iko reci da li radi riba na sodrosu ili negde u okolini ns i na cega..hvala

djmisha77

Ajoj kakav crni sodros prika moj. To mesto jednostavno precrtas da postoji. Idi bilo gde samo ne tu, osim ako hoces da izlomis stapove od nervoze. :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

skvrl

Na "gornjem" DTD-u riba ne radi. Sitnog manjova, kao palac, ima u ogromnom broju, uzimaju i hleb i šećerac a ostala riba se jako slabo javlja ili nikako.

masinac

djmisha77 200% si u pravu, bolje je na Dunavu nego Sodrosu
Regensburg-Sulina

Teme sličnog naslova (10)