Dobri tereni u blizini Novog Sada?

Započeo keinmort, 22 Jun 2010, 11:15:00

prethodna tema - sledeća tema

Feeder Ledinci i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

TopMix

Izvini Brico, video sam tvoj post, i on spada u one edukativne, :ok:, odnosno,  zasto ne pecati na takvim mestima...
U krajnjoj liniji, neka peca ko gde hoce, al ajd bar da se javno  ne hvalimo s necim, od cega se neko drugi stidi...

DakiNS

S obzirom da Dunav prolazi kroz dobar deo Evrope on i jeste jedna velika govnara (kao i uostalom mnoge naše reke),ali iz te govnare se često crpi voda koja se prečišćava i pušta kroz vodovodne cevi. Priča mi drugar letos kako je čuo da štukice lepo idu na Ribarcu i kada je stigao izlazeći iz auta umalo se nije zanesvestio od smrada , siđe do vode a ono iz koliba Alaskih i Dunavskih kanalizacija ide u dunavac, kaže ne mogu da verujem da u skoro stajaću vodu u centru grada ispuštaju kanalizaciju ( voda je bila mala a izlaz iz dunavca zasut peskom). Pa sada ajde pecaj i kupaj se u dunavcu. :rolleyes:
Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

brica

TopMix, znam da si pročitao, ali sam si malo dao po sujeti, pa ti izvini što je to išlo preko tvojih leđa.
DakiNS, koliko mi je objašnjeno, sve što okružuje Dunavac i sa strane Ribarskog ostrva i sa novosadske obale, otpadne vode ispušta u tu vodu. Kažu da je predivno kada, posle višeg vodostaja, Dunavac krene da se prazni preko Štranda.

DakiNS

Restorani sa Ribarca ispuštaju kanalizaciju , a sve ide preko Štranda kada opada voda. Vidi se da je Matijević nedodirljiv. Jedne godine sad već pokojni drugar Zis nabio je u cevku kanalizacije panj sličnog promera i još ga sa letvom ugurao neka tri metra. Sutradan došao bager otkopao zapušeno , stavljena nova cev i sve po starom . Koliko znam bilo je i žalbi Ekološkoj inspekciji ali bez rezultata . N E D O D I R L J I V
Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

koleq3

@topmix
sry,al mi iz Panceva smo navikli na takav miris pa nam ne smeta :D a i daje odlican smek kad se isprzi :)))

gillespie

Šta mislite jel bi radila baba u Srbobranu ovih dana ili je još rano?

laki22

kazu da ne radi ali treba probati :)

ghost266

Radi u Srbobranu cele godine,samo treba pogoditi pravo mesto i tehniku.Sad u zimskom periodu najbolje rezultate daje stek i vrlo osetljivi sistemi,sa vrlo malo prihrane, i najbolje na larvu ko moze da je nadje sad. Na sve ostalo tesko da ce ista da se dobije.
Uvek C&R jer ribi je mesto u vodi

ribarche

ceka me zimski odmor u naredne 2 nedelje,drugari vredi li ici do srbobrana ili na neko drugo mesto da se zabaci i popeckuje  smiley033 :cheesy: :cheesy:

srdjanp


ribarche

Pošto nikada nisam bio tamo da pecam,bukvalno će mi biti prvi put, :help: možda imate neki predlog na kojoj lokaciji u Srbobranu bih mogao pokušati . Hvala drugari ribari.. :smiley:

djmisha77

Preko puta autobuske stanice na onoj livadi pa de uhvatis mesto. Bacaj u tok, na pola kanala. Malo primame i mala udica. Ako ces na plovak uzmi bolonjez i sa pontona da mozes malo dalje baciti. Eto i mene u subotu 99%.

Sent from my SGS3

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

ribarche

prave informacije druže hvala puno  smiley033 smiley033 smiley033 :clap2: :clap2:

Spojene poruke: 14 Mart 2014, 20:26:16

Juce sam bio do Arkanja ulov je bio nikakav ali lepo je bilo uzivati u prirodi koja se budi,
Danas sa bio do Srbobrana i popravili smo stvar, Babuska je lepo radila i ja i moja zena smo od 10 do 5 popodne upecali oko 4 kg . Sutra nas ceka nova destinacija , Idemo do rumenke i mosta na kanalu DTD , culi smo od jednog cikice da je radila lepo krupnija babuska na tom potezu  . Ajd ziveli drugari

DegenErik

Pozdrav svima. Sta kazete za rakovacki dunavac u ovo doba godine, vredi li ici?
Uhvati i pusti, kako bi i nasa deca imala sta da pecaju.

pexon

Ja sam bio na Rakovačkom dunavcu pre jedno 2 nedelje i za 2 sata sam dobio samo jednog peša na dubinku. Mada to je bilo pre 2 nedelje, možda se sada nešto dešava!?

Spojene poruke: 21 Mart 2014, 07:56:58

Pardon, preskočio sam bonton. Ovo mi je prva poruka na forumu, mada ga pratim već neko vreme. Ja sam iz Rume, prošle godine sam se ponovo aktivirao u ribolovu posle pauze od petnaestak godina. Pristalica sam dubinskog pecanja bele ribe a u planu mi je i nabavka jednog feeder kompleta. Pozdrav svima i bistro!

Teme sličnog naslova (10)