Prihvatanje štuke

Započeo Keltan, 24 Januar 2011, 00:54:06

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mihabg

Bice malo hrapava koza na palcu , sa slike

Getafix

Daj čoveku ribu i nahranićeš ga za jedan dan, nauči ga da peca i nikad neće biti kući za večeru. :)

Milan.M

Ja je isto tako hvatam ( mada retko) pa mi nije pojela prste, nekad uhvatim krpom, nevolim ni ja one sprave za inkviziciju, to je  riba nije krokodil.

Bozha

Ako moze neko da objasni kako se pravilno vadi meredovom stuka ? Pecajuci iz camca. Pobegle mi 2 za 2 dana lepe, nervoza je velika u meni :) Scenario je , pecam sam , nemam pomoc, jednom rukom drzim stap, drugom meredov. Sta i kako ? Kako treba da stoji meredov i gde bi idelano bilo da riba upliva ? Sta raditi sa rukom koja drzi stap ? Da li zamarati dok ne moze da pliva vise ?
Hvala i ljubim vas. Jos jedno pitanje, kad krene da mi se zavlaci ispod camca, da je teram nazad, ili otpustim kocnicu ? Danas sam uhvatio jednu kilasicu, mislio sam da ima 3+, cimala mi levo desno, zabada se ispod camca, iskace, i taman da je usetam u meredov, otkaci se :(((
Stolica, il' cast - that is the question

vuk sa cibuklije

Zamaraj dok se ne okrene na stranu. Uvek prvo glava u meredov, nikako da je juris od repa. Obidji sa druge strane camca i ubaci je u meredov

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока


pikemanobradovicsrdjan

he he, pratio sam ove skandinavce ranije. hvataju oni za skrge, ali im se puno puta desilo da stuka pocne da se batrga dok je drze za skrge i to uvek rezultira posekotinom, tj krvavim rukama. nidam strucnjak, ali je klju za bilo kakvo prihvatanje da se riba dobro izmori dok ne legne na bok.

Sent from my moto e(6) plus using Tapatalk


bsiki

Jednom me je tako posekla da je bilo krvi u camcu kao da sam klao prase, neka hvala.

Sent from my SM-A415F using Tapatalk


obradovicsrdjan

u stvari, ovo je siguran nacin hvatanja za stuku, a ne za ruku. da se ne povrede škrge

Sent from my moto e(6) plus using Tapatalk


bsiki

Ma otad stavljam rukavice i kada je iz meredova vadim. Koliko sam citao na zubima ima neki otrov koji sprecava zgrusnjavanje krvi ako sam dobro razumeo.

Sent from my SM-A415F using Tapatalk


sona

Planiram da pazarim grip,a do tad meredo 60x60 i to sa gumiranom mrezicom da se ne zakace zubi.Onda polako prihvatanje rukom i vadjeneje udice...naravno hiruskim klestima i s.l.

Teme sličnog naslova (10)