RIBOLOV PRIRODNIM MAMCIMA > Štuka

Baitrunner i štuja

(1/3) > >>

dexop:
Zanima me, da li je neko pecao stuku sa baitrunner masinama?
Ima li svrhe, koja montaza? Koje olovo, lakse ili teze? Iskustva?

Goachild:
Gledao sam u jednom engleskom filmu gde Matt Hayes prikazuje tehniku, montaže i pecanje štuke sa baitrunnerima i hangerima nekim baš za tu svrhu.
Potraži na YouTube-u (Matt Hayes Pike....)

 smiley033

Berserker:
ja sam nedavno poceo da probavam, ali stuka ne radi uopste tako da ne znam kako se ponasa.uglavnom, montaza je sa kliznim olovom i manjim pampurom, ima tu na sajtu, a ja jos malo uprostio.ide prvo klizno olovo, perla, trostrana virbla. na suprotni kraj virble stavim pampur nosivosti 20 gr. pomocu kopce, a na okce sa strane sajlu.kad zabacim izvucem jedno pola metra najlona, pampur podigne mamac da ne bude na samom dnu i tako povremeno izvlacim po 20, 30, 50cm, dok god se pampur ne pojavi na povrsini.i onda izvucem, zabacim blize ili dalje, levo ili desno  pa jovo nanovo.baitrunner je ukljucen i nadam se da ce stuja poceti da radi, a ja da vidim kako ce se to ponasati. ako se pokaze ok planiram i jednu vecu masinu sa baitrrunerom za soma, sa slicnom montazom...

gaovica:
pa baitrunner je i napravljen za lov grabljivica, kasnije pocinje da se upotrebljava za sarana

DUCA COBAN:
Ja imam masinica sa baitrunnerom i koristm ga za lov stuke,a na ostalim masinicama drzim otvorenu spulnu jer pecam na slobodnu balerinu pa pustim da je keder vuce..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju