Major Craft Dangan Braided LineX4/X8

Započeo Germina, 09 Decembar 2019, 19:06:59

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Germina

"Dangan Braid" je još jedan top proizvod japanskog proizvodjača. Nova generacija pletenica proizvedenih u Japanu od superjakih "Tobyo" polietilenskih vlakana čijim je upredanjem dobijena pletenica velike nosivosti, malog prečnika sa skoro 0 istegljivosti. "Dangan" ima super gladak, klizavi površinski premaz koji smanjuje trenje o sprovodnike i špulnu i drastično povećava dužinu izbačaja."Dangan" što na Japanskom znači metak se prodaje u X4 i X8 varijanti na kalemovima od 150-300m i dostupan je u domaćim trgovinama po povoljnim cenama za kvalitet koji daje. smiley033

Major Craft Dangan Braid X4


Major Craft Dangan Braid X8x-flite

Jel koristio neko u medjuvremenu, kako se pokazala ?
Tek kad poseče i poslednje drvo, uhvati poslednju ribu i zatruje poslednju reku, beli čovek će shvatiti da ne može da jede novac.  Crveni Oblak ( poglavica Sijuksa)

pop1307


orka

Vrhunska osmonitna struna. Nije preskupa i pakovanje je 150m . Nežna je, nije za teške terene sa kamenom. Odlična za voblerisanje i pecanje bucova . :ok:

Bobiska

Koristio 4-nitnu i pokazala se dobro, 0.10 i mislim 0.15. Primetio sam da se bas lepo i daleko zabacuju , e sada cuo sam od nekih i da nisu bili zadovoljni,ali sada se ne secam koje su bile zamerke. Verovatno kao i u svemu, koliko ljudi toliko cudi.

Teme sličnog naslova (5)