PRIBOR & OPREMA > Štapovi

Sprovodnici, iliti karike...

(1/38) > >>

pikeman:
Sve je više raznih vrsta karika za štapove. Uglavnom pri reklami svi navode njihovu dugovečnost i otpornost na usecanje.

Da li ste imali prilike da vidite usečene karike?

Dugo sam koristio štap sa Alu-Oksid karikama i struna ih nije oštetila.

lonewolf:
Ja sam isto dugo koristio (jos i dan dana je ponekad u upotrebi) stari Goldstar-ov varalicarac koji je opremljen sa alu-oxid karikama, i nikakvo vidljivo ostecenje na njima ne postoji. On je bio nekih 5-6 god u aktivnoj upotrebi sa svakojakim najlonima i upredenicama (jeftinim). Po mom misljenju sama struna ne moze da osteti kariku (ni alu ni sic) vec ostecenje nastaje usled trenja kvarcnih cestica koje struna pokupi u vodi. A sto se tice prituzbi jedino sam ih cuo na racun Berkley-ja i njihovih vrsnih karika SS serije.

ossa:
Pojavilo mi se ostecenje na zavrsnoj kariki, cini mi se da je od strune  :huh:
Poceo sam da koristim strunu nedavno, i slucajno sam pogledao gornju kariku, izgleda da je malo naceta. U pitanju su SIC karike. Da li da je odmah zamenim, ili to i nije neka frka  :question: Ako budem stavljao, koji kvalitet da stavim za upredenu strunu  :question:
Vidim da ih ima bas dosta u ponudi... Mislim da su kod mene kao i kod vas alu oksid.
Evo lepe ponude :   
Fuji SIC Endringe ,Fuji Hardloy Endringe ,Fuji Gold Cermet Endring ,Fuji Titanium SIC Endring ,Fuji Alconite ,CMW SIC ,Zirkonium ,Seymo Endringe ,Endringe ,Hard Aluminium
   
Neke od ovih se koriste za more, i nema ih toliko tankih kao sto mi treba, i sve su do 15 eur. komad i to za Fuji Gold Cermet Endring npr.
Pitanje je da li da nju opichim , ili da uzmem nesto sto mi lici na ovo moje ,samo da je Fuji, posto kod mene nije fuji. A moj konsultant kaze da fuji nema lose  :cheesy: samo i fuji ima raznih  smiley003

sm7:
Ako ces stavljati fuji ceremet gold ring(vidim da su podcrtane) pripremi se za malo veci trosak nego si ocekivao, jer set obicnih fuji sic ringli je 50 eura... :rolleyes: :wink:

ossa:
Podvkao sam Fuji gold cermet ENDRING sto je samo gornja na vrhu  :smiley:
Nikako ne menjam sve  :lol: :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju