PRIBOR & OPREMA > Štapovi

O kom je štapu reč?

(1/8) > >>

ЗоранМ:
Nedavno sam ga dobio iz inostranstva , i guglajući,uspeo sam da nađem firmu (AKAN co),mada o samom štapu nikakvih informacija. :no:
Po snazi i izgledu,cenim da je za morski ribolov,pa ako neko  zna nešto više,voleo bih čuti.
U prilog stavljam slike štapa...
genjura:
evo imam i ja jedan
ako neko nešto zna pišite

Dusko:
Pozdrav vukovi,
Dobio sam stap na poklon (iz podruma) i niko nema pojma o cemu se radi. Stap ima veliki prvi sprovodnik kao varalicarski ...?  do kraja parabolican i vise nego mekan. Na  internetu sam danima trazio ali nista nema. Ja sam pretezno varalicar i za stap nemam upotrebu ali bih voleo da znam nesto o njemu. Evo ovako :

Byron Hi-Tech Power Spiral Wrap  -  Art. Nr. PS 30065  -  3 metra ,  25 - 65 gr


slob:
genjura,
Na štapu piše i (IGFA). To je skraćenica za "International Game Fish Association", koji ima i svoje standarde za odmeravanje i obeležavanje štapova.
Nije ti ovo od velike pomoći. Tek toliko da se na čudiš šta je IGFA, ukoliko već i sam ne znaš šta znači.

ibanezi:
Byron power spiral je serija koju je Bajron proizvodio krajem 80ih i pocetkom 90ih. Na teleskop Power spiral 3m 40-80 je pok. Branko Vukovic, glavni i odg. urednik i osnivac prvog SFRJ casopisa o ribolovu''Bistro'' i moj ribolovacki ucitelj i prijatelj izvukao iz Borkovackog jezera u Rumi soma od preko 40kg sa obale naravno za nekih 15ak min. Da li je do stapa ili majstora. Naravno do majstora koji je verovao stapu koji je to podneo bez stresa. Stara skola stapova tadasnje srednje klase.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju