PRIBOR & OPREMA > Štapovi

Fabrički ili custom?

(1/25) > >>

EsoX:
Da li ste dolazili u kontakt sa stapovima radjenim na blankovima iz manjih rod building radionica, ili stapovima koje su sastavljali neki od domacih majstora...??? Kako su vam se svideli u odnosu na fabricki gotove stapove??? Da li bi se pre odlucili za fabricki model ili za custom stap radjen na istom blanku???

Ervin:
Definitivno custom!
Imas velike mogucnosti pri izboru elemenata, pa samim tim i prednosti koje koristis da bi prilagodio stap svojim potrebama!

Chaki:
Pre neki dan sam gledao jedan stap radjen od musicarskog blanka 14 a uradjen kao spining stap. Blank je CTS a kao poredjenje koliko je stap dobar da kzem da je cuveni musicar Aco Ivanovic uzeo posle mnogo muka doduse taj stap u ruke i rekao da je jednostavno fantastican.

evo i slika malo da se bolje pogleda


A evo i jos jednog od iste firme

Vrhunski odradjen stap u MG servisu i po meni bez ijedne mane. Fenomenalno izbalansiran i toliko lagan za pecanje da se jednostavno umor i ne oseca. Sve o samogradnji takvih stapova ima na ovom linku http://www.ribolovci.com/phpbb2/viewtopic.php?t=3822&postdays=0&postorder=asc&start=45.

Ipak mislim da je bolje CUSTOM varijanta jer tu biras sve ono sto ti odgovara i sklapas sve  najbolje na stap. Uskor stize jedna CD blank pa cete videti kako ce to biti odradjeno. I naravno po meni obavezno EVA umesto plute jer je prijatnije za drzanje.

ossa:
Ja isto mislim da je daleko lepše i bolje napraviti takav jedan " jebački " štap  :clap2: :thumbup:. Ali nisu svi takvih  mogućnosti  :veryangry: . Svakako i među fabrički izrađenim štapovima ima jako dobrih ,lepih i svakako kvalitetnih pecaljki. S kojim se sigurno mogu upoređivati ovi "customizirani". Jedino što su takvi štapovi vrlo retki po našim šopovima, i pitanje je da li su to škartovi koji nisu testirani itd... Ali to je već druga priča.  smiley033

sm7:
Po meni je custom varijanta uvijek bolja jer dajes neki osobni pecat tom stapu.. :thumbup:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju