avatar_alehandro

Matrix Aquos Ultra - X 3,6 M

Započeo alehandro, 04 Avgust 2022, 21:33:25

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

alehandro

 Poštovane kolege, krećem polako u potragu za nekim novim štapovima koji će zameniti Maver abysse koje sam kupio kao početničke i koji me dobro služe evo već desetak godina. Za oko mi zapali ovi štapovi tb. 70 grama. Nisam našao neku recenziju o njima pa rekoh ajd da pitam ovde, da li ih neko koristi ili ih je koristio? Interesuje me da li stvarno može da baci tih 70 grama plus hrana, ili bar 60 plus hrana? Kako se ponaša sa sitnijom belom ribom, kako stoji u reci sa nekim srednjim tokom? Nigde nema ni podataka koliko je težak. Verujem da je korektno odrađen s obzirom na reputaciju firme. Svaka informacija je dobrodošla. Pozdrav!

SundjerPecanje

Length: 3.60m;
Transport length: 185cm
Number of sections: 2;
Throwing power: 70g;
Replacement tips: 2, carbon (1oz and 1.5oz);
Signal tips length: 63.5cm
Diameter at the base of the tips: 2.8mm
Diameter (external) starting ring: 17mm
Diameter (external) tip ring: 5mm
Blank diameter (above the chuck): 13.25mm
Handle length: 51cm
Distance between the chuck and the starting ring: 67cm
Plug type: reverse;
Action: parabolic
Blank: Carbon High Modulus;
15 premium quality rings;
Handle: cork + EVA;
Weight: 196g


alehandro

Hvala, evo i ja našao da je težak 205 grama, ali nema neki video ili tako nešto. Sad mi deluje kao da je za neka jezerca i mirniji tok, kao što je u Engleskoj.

Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk


SundjerPecanje


alehandro

Ma tih njihovih promotivnih ima, ali nema neka kao recenzija ili neko pecanje na reci, koliko može da baci maksimalno, kako stoji u nekom toku i tako to. Verovatno od ovoliko fideraša na forumu ima neko ko je probao, samo čekamo da se javi.

Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk


laki22

Po sajtu imas u al carpone, pa posto si iz Pozarevca kako pise, nije daleko da odes do radnje. naravno ako im sajt ne daje laznu informaciju. a po snimku mi se cini da je vrsni stap...

i ja sam ga razmatrao, jer mi treba neki 3.6, imam samo jedan za pravo cudo  :lol:  ali msm da ce pasti nesto od trabuka do 60-70 gr bacanja

alehandro

Pa meni isto treba nešto tako, al da bude slim blank i ne preterano skupo, do nekih 120-130 e manje više neki evrić. Ovaj mi je zapao za oko, a tu su i trabucco inspiron i još jedan štap čudnog izgleda sa dobrom opremom gde je širina blanka iznad haltera 9mm, neki delphin opium v2 kork. Ali mi ovaj  matrix zvuči renomiranije. Laki, javi tvoj izbor ako te ne mrzi. Pozdrav! 

laki22

cim nadjem nacina da te trabukove stapove vidim uzivo, ili nekog posaljem u bg da mi pregleda, javljam