Lineaeffe Link Feeder

Započeo limovac74, 18 April 2017, 00:15:59

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

limovac74

Zanimljiva serija štapova srednje klase izrađenih od moduliranog IM 8 karbona, sa tri karbonska vrha.Ovde je u akciji model 30-90 gr na komercijali...Kad Sveti Ilija nebom sine grom na dnu reke Dunava probudi se som.
Na dnu reke Dunava kiseli se rovac a na obali stoji mokri ribolovac.
Som je snažno povukao ko kamion FAP i odneo ribolovcu i udicu i štap...

no names

Gledao sam te Link štapove kod jednog našeg Vuka. Uopšte ne izgledaju loši. Mogao bi on napisati koju reč o njima (Jovice javi se).
Koliko sam čuo postoje tri verzije...ova, druga je Milo i treća PRC...cena je razlika samo. Bar po onome što su meni rekli. Uživo deluje stvrano interesantno.
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

djmisha77

Mislim da Jovica nema Lineu vec Zhibo
smiley033
Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

jovica28

Pozdrav,
Kod mene nije Linea ali sva tri, navodna, proizvodjaca nabavljaju u istoj fabrici (Kina) a stavljaju svoja imena na njih. Ja sam uzeo varijantu 3.3 m - 30-90 grama ( u Srbiji jos nema drugih varijanti osim ove) . Najpoznatiji od brendova koji ima ovaj stap je Milo i kod njih je oko 100 Eura a ja sam ih platio 4000 na sajmu samo nije Milo. Stapovi su odlicni, tanak blank, jaki, nisu glindzvi, ostri su,  sto je i razlog zbog kojih sam ih kupio. Cekam da se pojave i duze varijante pa cu ih uzeti. Preporuka za ove stapove.

feeder kucura

Ja imam takodje najeftiniju varijantu tog stapa i odlican je,pokriva sve od babuske do sarana na komercijali,i pravo je uzivanje vaditi krupniju ribu sa njim,mada sam bio skeptik dok nisam probao.

sona

Kolega koja je to varijanta? posali podatke i gde se kupuje .Vec se prenemazem oko kupovine prvenca :huh:

vradojicic

Gledao sam na 3.9m 30-90gr. Za moj ukus veoma interesamtan stap koji moze da pokrije i jezera i reke tipa Tamisa, Save kad je niska, Tise, ne bas u svim ali u dosta situacija. Dobri vrhovi, sva 3 karbonska, slim blank, odlicne sic K karike, sve jednostopalne, dobar halter. Od stope masine do dna donjeg rukohvata 50cm. Pluta/eva.
Cena oko 50 evra.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

vladimir022

Dobar stapic skroz, ja gledao cini mi se 3,3 ili 3,6m, nisam siguran i mislim da ga ima pod jos par imena.

Sent from my RMX3370 using Tapatalk


Teme sličnog naslova (10)