Sportex Xclusive Feeder NT

Započeo Grof1204, 29 Mart 2020, 15:26:06

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dragan Nešković

Немам овај штап, али пар мојих другара пецају овим штаповима, и оним прошле серије, а и овим новим. Малчице сам и ја злоупотребљавао овај штапић нове серије када смо пецали заједно, штап је фантазија. Искрено речено немам потребу за таквим штапом, јер их имам довољно, али свако мало шацнем овај штапић, једноставно бих волео да га имам, одличан!  :takoje:

Познати такмичар и репрезентативац Украјине, Сергеј Машковски (youtube канал Oxygen Lviv), пеца овим штаповима, он такође даје извесну предност прошлој серији, ево снимка где пореди прошлу серију овог лајт штапа, и ову новију:


Прошла серија овог лајт спортекса је одлична, а за то нешто мало пецања са њима, нисам приметио неке значајније разлике, и ова новија серија је по мени изузетна. Прелеп штап, и право је уживање пецати са њим. Ево и снимка где колега из Украјине са прошлом серијом овог лајт штапа, опуштено забацује 100м са оловом од 62гр. (на снимку 16:55), а штап има још резерве у себи, изузетно. Верујем да је и ова нова серија за тако нешто способна.


Спортекс за ову серију штапова даје безусловну гаранцију од 10 година, бланкови су колико знам од торај карбона, по мени, ово је серија одличних фидер штапова  :thumbup:
Поштено на води  smiley033

s.stanimirovic

Meni konkretno treba za deveriku, mrenu i skobalja na Velikoj Moravi, ne bih ništa preko 70gr sa njim

pex

Za to je odličan. Nećeš pogrešiti.
Pozdrav!
Čuvajmo prirodu pa ćemo sačuvati sebe

s.stanimirovic

Razlika između 80gr i 120gr, pošto slabijeg trenutno nema kod uvoznika?

pex

120gr duplo jači i brzi.
Imam ga na 3,9m.

Pozdrav!
Čuvajmo prirodu pa ćemo sačuvati sebe

s.stanimirovic

Hvala kolega Pex, znači čekamo ako stigne mali brat

Dragan Nešković

Колега s.stanimirovicu, провери овде https://carpmania.co.rs/feeder-match-ribolov/feeder-stapovi/sportex-fider-xclusive-light, пише да га имају на стању.

Бистро  smiley033
Поштено на води  smiley033

s.stanimirovic


Teme sličnog naslova (10)