Raptor Extra Heavy Feeder

Započeo kris84, 24 Novembar 2011, 12:06:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

kris84


http://www.formaxstore.com/proizvod/6287
Reč je o ovom štapu  50-180 gr; 390 cm.  Ušao je u moj uži izbor za kupovinu.  Interesuju me iskustva, ako ga neko poseduje od ljudi sa foruma
Ako već ne može živeti od pecanja, čovek može da živi za pecanje. I u najmračnijim vremenima čovek koji peca je slobodan čovek.
S pravom da cele zime sanja, a celo proleće, leto i jesen čeka ribu svog života.

pikeman

Koristim ga u dužini 3,60 m - veoma jak štap. Lovio sam šarane do 10kg težine i zabacivao hranilice sa loptom hrane veličine šake bez problema.Pop AR

Odlucio sam da kupim stapove za lov sarana i "surfujuci" internetom naisao sam na ove.
http://www.formaxstore.com/proizvod/6286

Zanimam me sta vi mislite o ovom stapu, da li imate neka iskustva sa njim i sta mislite da li je dobar odnos cena-kvalitet.

žex.rašeta

Ovaj Raptor ćeš pronaći i pod firmom Nevis.Mislim da je manje paraboličan od Daiwe pa ti izaberi šta ti bolje odgovara za tvoj stil pecanja.
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

Imre

Nije uopšte paraboličan, već je jak i podosta krut štap ,
bukvalno feeder štap za extremne uslove..i za baš daleke izbačaje,preko 100 m..
u tom cenovnom rangu ti je zasigurno bolji izbor Legacy feeder  koji je malo paraboličan a možeš da ga koristiš i za ogromne primerke šarana, a isto tako možeš i belu da pecaš na reci.


http://www.formaxstore.com/proizvod/6077
Nije pametan onaj koji mnogo zna ,nego onaj koji zna šta hoće........

Pop AR

Meni je ovaj Raptor zapao za oko bas zbog mogucnosti zabacaja preko 100m posto pecam na jezeru sa obale i cesto mi je potrebno da imam tako daleke zabacaje... Ni ovaj Legacy feeder ne deluju lose ali ovaj je primamljivji. A sto se tice AQUALITE HEAVY FEEDER njega ne bih on mi je vec skup, gledam neki do 40e .

vradojicic

Da li ima ovaj Raptor Extra Feeder da se kupi jos uvek?
Da li bi bio odgovarajuci za Drinu, Dunav, jake tokove i hranilice od 80, 90, 100gr prazne, pecanje u maticama, pre svega mrene na Drini?
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

klenboy

Kolega vradojicic trebalo bi da ga ima u formaxu, probaj na sajtu ili pozovi telefonom da proveris. Mislim da je bio na snizenju sada.  smiley033

dragan2006

Imao sam ga ja, 3.9 varijantu...Teska mocuga, prodao ga pre 2 god.Imam sada Avatar u istoj duzini, do 250 gr.Cini mi se da je duplo laksi i ima bar malo duse... :lol: