Heavy feeder štapovi

Započeo Zoran, 27 Januar 2014, 16:40:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vlajko 1

Gledao sam danas miloševo testiranje🙂
Iz prilozenog se vidi da je stap zivotinja,jedino me zanima koliko je težak.

pikemanDragan Nešković

"NEW Monster Extreme Distance Feeder Rods UNVEILED"


За љубитеље екстра хејви, екстра далеко, гига, мега, и томе слично, ево мајстор Ли управо објашњава шта је бест бај, и ди бесте.
Има ли краја нашем лудилу? ... Нееемаа  :lol:

Dva vuka

Sve je ovo, uglavnom, Pex već odradio na svojim teškašima ... tačno bi trebao da tuži Preston Inovation za krađu ideja!  :lol:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

pex

Naravno da jesam zato sto su za daleke distance najbolji saranski stapovi i ja sam to odavno resio oni se tome priblizavaju.
Kod mene su za extremne distance ili 40ke karike prve ili 30ke zestoko odaljene. Naravno sve su K.
Neka vjezbaju. Hehehehehehehehe.
I na bolonjezima K karike a ja odavno, ali to je druga prica.

Naravno nema ni feeder zabacaja na extremne distance nego lepo saranski koji pokusava da sakrije kao ide unazad ali prvo smiri pa onda normalno saranski zategne.

Jbi ga sve kad tad dodje tamo dje treba i kako mora.
I duga drska naravnooooo.

Pozdrav!
Čuvajmo prirodu pa ćemo sačuvati sebe

Dragan Nešković

Колега Pex, ако ћемо прав за прав, далеко су и Престоновци, а и остали од твоје хоме маде производње. Реално, нису та класа, а реално и боље што нису, јер би тешко ко могао да купи такве мотке, а да носе име неког већег бренда, и овако нас убише са ценама, мош мислити шта би радили да имају твоју вољу за перфекцијом? Била би то чиста пропасссс  :lol: Свака теби роде част, и само рокај  :takoje:  :thumbup:

Е сад, што се тиче ове нове Престонове серије за ултра гига, мега, тешко и далеко, шта рећи овако на прву... Прво да кажем, да је распоред карика који су применили на овом штапу, исти као на MAP DUAL XD серији, а то значи да нема карике на првом сегменту штапа. Ти МАП-ови су врхунски бацачи, доказани у пракси већ пар година. Тако да ће и на овом Престону то да ферцера добро. Треба се само навићи на склапање штапа, ако се склапа намештен, али није то никакав проблем, то је ствар навике.

Наше комшије Мађари су већ објавили ову серију штапова за даљу препродају, испоруке се очекују од 4 октобра, тако да је за очекивати да се и код нас ови Престонови штапови ускоро појаве. Оно што је на прву занимљиво, то је цена ових штапова. Колико сам испратио цене у Мађарској, цена ових штапова ће бити прилично популарна, рецимо овај штап у дужини 4,20м и тб. од 200гр. код нас ће бити око +/- 17.500 динара, ако је судити по односима који су до сада били актуелни. Мађари су за овај штап у препродаји одредили цену од 57.399 фт. па је за очекивати да ће се његова цена код нас, кретати негде врло близу оне коју сам навео, но видећемо ускоро. Може то код нас реално речено, да буде и ниже, ће видимо.

Што се самог штапа тиче (ту мислим на сва три штапа из серије), па реално речено, у овој ценовној категорији, тешко је пронаћи штап који пружа овакве могућности, за овакав новац (ако се у коначном потврди његова цена дата код Мађара). Ако се добро сећам, можда је само серија By Döme TEAM FEEDER Master LC, ту негде по карактеристикама и цени. Мени је рецимо занимљиво питање на које сада немам одговор, а то је тежина ових штапова. Са обзиром на њихову најављену цену, био бих прилично изненађен ако овај штап (4,2м) буде лакши од 350гр. па и више од тога. Намењени су за тешко и далеко, нису превише скупи, нешто ће се ту морати истрпети ...
И као што рекох, ма није ово ни прићи Pex-овој производњи  :ok: , има Престон још да учи  :takoje:

laki22

ili je jak blank kao konj ili je lagan kao pero cim on moze da uhvati za trecu sekciju i podgne ceo stap da ga pomeri od sebe


Grof1204

Doping kontrola sutradan Lee K-ju na kucu. :cheesy:
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.