Feeder štapovi

Započeo orka, 06 Decembar 2008, 10:52:55

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

laki22


vladimir022

Pa to je dvodelni i 3m

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

DarkoFilipovic







Stigli Garbolino Bullet stapovi,naizgled sve vrh ali sam onda primetio jedan sitan detalj za koji nisam siguran da li ce mi praviti problem,a to je razlika u rasporedu srednje karike na srednjem delu stapa,kao sto se moze videti na slikama strci malo u stranu u odnosu na ostale,pa me zanima savet iskusnijih da li je to problem i da li da trazim reklamaciju stapa ili sta vec? Hvala unapred na odgovoru

vradojicic

Trazi naravno, sramota je da provodnici ne budu u osi... i ruzno je i moze da smeta zabacaju.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Zmaj Strasni

Ovo se desava povremeno. Ja sam kupio polovan trabucco erion feeder i njemu je prva karika vezana 5 mm u stranu u odnosu na ostale.

DarkoFilipovic

I da li ste zanemarili to i koristili stap ili ste reagovali na neki nacin?

Drill Junkie

Ovo ne sme da se desi ni na stapu od 1000 dindzi
Mislim da ti nece smetati ali je stvarno sramota ,
ja bi vratio samo iz razloga da ne razmisljam o tom sprovodniku  .. izjedalo bi me ..

Ali rece ti neko verovatno da je to tako namerno napravljeno iz koje kakvih razloga ,
jer Garbolino ne pravi greske  :cheesy:

First slomi ovu palmu, then I will teach you !!!

Zmaj Strasni

Ma nisam reagovao. Koristim ga i dalje. S obzirom da je prvi sprovodnik, ne pravi problem pri zabacaju koliko sam mogao primetiti, a bacao sam i po 100 m daleko. Da je novo mogao bih zameniti, ovako ne mogu. Kontam da bi to mogli u MG servisu ispraviti za 1000 dinara?

Grof1204

Ja bih ga odneo da se premota, sitna je to korekcija, ali ukoliko ti nije komplikacija neka dodatna mozes ga i odneti-poslati na zamenu kod trgovca.
Desava se to i kod skupljih stapova,bez brige, uglavnom je razlog hiperprodukcija.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

Zmaj Strasni

Ma meni je veci trosak postarina tamo i nazad nego usluga.

mihabg

Karike  moraju da su u osi ....Zameni taj segment ili stap !

marina1983

Koliko puta sklopis fider pa se u toku borbe zabacivanja neki od delova malo mrdne pomeri ili prilikom sklapanja istog pa peecaaaasss neobracas paznju ne proveravas ,   ma nista mu fali ti nece ko tera mak na konac uvek ce naci neku sitnicu koja neodgovara , sve je stvar ukusa . Nece zbog toga zabacivati pet metara krace niti ce upecati vise ribe  niti ce bolje zamarati ......
Vode puste al zato pribor u konac te kicme te karike te svemirska prasina opustite se bre i pecajte manite se sitnicarenja i preterivanja .
Opet kome smeta nek nosa vraca prepravlja ispravlja cima se .....i to postujem.
Mrdni to rukom mozda sevsamo iskriviobu transportu , pretovaru .... kad bi znali kako ih bacaju i sta im rade po magacinima i koje kuda pa vi bi fras doziveli

vradojicic

Samo zato sto je novo treba da vrati. Pa ta radnja je to mogla da prekontrolise i ne primi ili ne pusti u prodaju. Obavezno vrati ili zameni, ne treba ti nov stap da prepravljas.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

marina1983

Evo ja cu da ti kazem kako to ide  . Od npr 50 stapova koji se dopreme kod nas od pitaj boga odakle minimum pet zavrsi uglavnom u mg ( pricam za ovde). Ovom ispala karika ovom pukla ovom nevalja ovo drugom ono . To je placeno i tako stigne niko to ne vraca posiljaocu da mu menja i popravlja osim ako nije lom jel se sve to ne isplati . Stapovi se pogledaju vizuelno a i to jako retko u glavnom stoje u magacinima i vadi jedan po jedan kad musterija primeti nedostatak ide u cosak pa kod majstora ili ako je izgreban ili fali plute npr cesto su na akciji i po snizenoj ceni uglavnom bude po jedan komad  :wink:

vladakostic010

Da li je neko probao Daiwa Team feeder 12 i 13' kad 120g ?
Podseća me po težini blanka na Altimu

Teme sličnog naslova (10)

5817

Odgovora: 806
Pregleda: 219766

7489

Odgovora: 3054
Pregleda: 1100369

12609

Odgovora: 839
Pregleda: 276907

3236

Odgovora: 270
Pregleda: 150311

42

Odgovora: 6191
Pregleda: 1309632

4293

Odgovora: 2593
Pregleda: 543874

6941

Odgovora: 65
Pregleda: 50719

13185

Odgovora: 203
Pregleda: 134213