Feeder štapovi

Započeo orka, 06 Decembar 2008, 10:52:55

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

laki22

I cika Milan je kupio bolje i skuplje stapove a prodao neke stare i jeftinije  :wink: mada, kako je rekao, nasao je ono sto mu je dugo vremena trebalo  :cheesy:

nslemi

 Jamal je lepo rekao da smo potrosacko drustvo.Svi bi uzeli nesto novije,skuplje kada bi mogli(auto,telefon,stan,traktor ,cipele,tv..) i nema istine u tome da je isto zadovoljstvo vaditi ribu na stap od 30 ili od 100eur,to se samozavaravate.
Druga je prica nas standard,ja imam neki limit sto kaze laki i ne prelazim preko njega,zelim ali porodica je ipak prioritet kao i svima.Da sam solista sa ovim primanjima pa kupio bi daiwu tournament slr(lazem..uzeo bi browning sphere bez obzira sto ima jeftinije karike:) i ne bi se osvrnuo.Svi mi volimo lepo i kvalitetno sta god da je i uzivamo u tome .Pri tom netreba se stideti jeftinijih stvari jer finansije ne dozvoljavaju vise.

Ad fines

Laki, svi znaju da je u te 2 cenovne klase razlika ocigledna, ali ovde je bila prica o vrhunskim i skupim stapovima i poredjenjem sa ,,srednjom" klasom.  Lepo sam i napisao kada sam za skup stap (preko 200E). Jedino kada ne mogu da nadjem takav u cenovnom razredu od 70-120e. A u tom razredu se zaista mogu naci odlicni i veoma upotrebljivi stapovi.  To je neko moje shvatanje. Ne jurim skupo, ali ako mora, onda ok.
Na moju srecu ja od te bolesti ne patim. Ne samo u ribolovu, vec i inace. Imam 5 feedera koji mi pokrivaju bukvalno sve situacije na rekama. Nema vode koja tece, a da ne mogu da pecam na njoj. Jedino mi mozda nedostaje taj 4.2, ali ni tu ne zurim, polako. Jedini koji sam prodao je Big River, a to je i prvi stap koji sam imao. Hteo sam i Sygnuma da prodam, ali je dobro sto nisam, zeznuo bih se samo tako. Ni ostalog pribora nemam puno, masinica jos manje od stapova. Nemam ni stolicu, ne kupujem skupe primame, arome, dipove, peletice i boile. Zato sto mislim da mi ne trebaju. Za strunu sam dao pre neki dan 40e, zato sto mislim da mi treba.
Povela se prica o opravdanosti kupovine skupih stapova, a prosecan feederas mnogo da vise na drugu opremu, primame, i 100 cuda.... 

laki22

nije uopste bila prica u poredjenju skupe i srednje klase. to samo ti citas te postove  :lol: ja citam i one za siromahe  :rolleyes: :rolleyes:

Ad fines

Ahahaaha,  daj Tournament, Rive i tog Browninga pa da pecamo ko ljudi, ahhahaha.  Ma bice feeder stapova vrhusnkih karakteristika, samo treba da se strpimo malo. Znas kakva je industrija. Mogli su oni jos pre 15 godina da izbace feeder stap vrhunskih karakteristika za ok pare, ali gde bi tu bila zarada. Ovako svake godine daju po malo, na kasicicu. A ljudi kupuju, kupuju.....

obradmiki

Ja mislim da koliko imam hranilica mogao bih kupiti solidan feeder stap


Stefan_feeder kid

Dobićeš bre tužbu za pirateriju

Ispaljeno iz


djmisha77

Eno koga zanima moze povoljno da kupi novi Shimano Fireblood na KP za smesnih 270e.  :takoje:
Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

marina1983

Laki ga merka zapao mu za okn :cheesy:

laki22

trebace mi za jesen... vecu prevaru od stapa nisam video....

precisionFEEDER

Narucio sam Trabucco selektor stilwater 3m 50gr... Na nevidjeno... Imqm mastera 75gr pa ne sumnjam da je dibar i ovaj ali ako neko ima vise info o stapu bio bih zahvalan.

Послато са ZTE BLADE A520 уз помоћ Тапатока


vladap

Citat: djmisha77 poslato 07 Mart 2018, 15:31:22
Eno koga zanima moze povoljno da kupi novi Shimano Fireblood na KP za smesnih 270e.  :takoje:
Jel zna neko kakav je Fireblood?

djmisha77

Vlado, stap karakteristika kao taj fireblood imas kod Dome Gabora za 50e, mozda i manje.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

Grof1204

Vec neko vreme trazim jedan lep, laganiji fider za komercijalne vode u rano prolece, a da bude odlican i za Moravu i Tamis recimo. Za sada su se izdvojili,Maver Skyline 3,6 80gr, Daiwa Windcast metod 3,6 80gr, Preston monster 3,6m 100gr i Garbolino Altima 3,6 75gr ili novi esential koji jos nisam video...
Ima tu jos kandidata, ali voleo bih da cujem vasa misljenja u vezi navedenih stapova,i jos po koji predlog koji bih uzeo u razmatranje.
Pozeljno je da stap bude 'laksi i za nijansu finiji' duzine 3,6m i tezine bacanja od 75-100gr.
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

pex

Od navedenih Altima, malo ostrija i za Moravu i Tamis, a za komercijale moze. Essential ni slucajno, prejak je u duzini 12 ft. Moze 3,3m. I skyline je dosta lep ali mekan i fini.

@precision FEEDER
Stap je odlican za cenu a i inace odlican za fini feeder ribolov i uzivanje, ako Laki bude imao vremena on ce ti napisati jer mislim da on peca sa njim vec duze vreme
Čuvajmo prirodu pa ćemo sačuvati sebe

Teme sličnog naslova (10)