Feeder štapovi

Započeo orka, 06 Decembar 2008, 10:52:55

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

mihabg

Jbt. al' volite ove retro blankove !!!! Meni ko Bazdarevicevi listovi u najbolje dane reprezentacije SFRJ 
Pa ljubormno cuvajte i dalje... mozda zaigra ko nekad
A toliko novih nada sevaju....

warrington

No names jeste stara serija, što bi rekao miha retro, i ako je star 3 godine za sad nemam bolje, a kad budem hteo da je dam dalje naravno da će vukovi prvi da saznaju. Ako se ne varam i ti imaš aqulite pelet?

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока


no names

Miha....ako ti nesto "legne" u ruku i imas osecaj da je to produzetak iste i da je to ono sto ti treba,ma da je "to to" mislim da nije bitno da li je staro 3,5,15 ili 30 godina :cool:


Warrington...Imam 3,9 i 150gr
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

mihabg

No names: Kako znas kako ti "legne" novi Preston npr. ...ako ga ne probas ?
To ti je kao da si mi rekao da ti je Notebook pre 3 god. bolji nego ....STA ?
Lezi ti mozda i novi i stari.... nego mora bez konotacija javno,  bez isprobavanja nema da je "bolje" i da samo to "lezi" 

no names

Pa ja ni ne zelim da saznam kako mi lezi novi Preston  :lol: E, evo i zasto.....ja sam sebi zacrtao jednu svotu novca koju cu da odvojim za stap i sve sto mi prelazi tu svotu ja necu ni da uzmem u ruke,jer ako uzmem pocinje haos ako mi se svidi...odma se nesto prodaje,menja,trampi,luduje da se doda to sto fali za taj stap...ovako se ispruzim onoliko koliko sam dug i manje me glava boli....i manje je svadje u kuci  :lol: Necu da budem rob pribora  :lol: :lol: :lol:
Kako ono ide ona izreka? "Ako ne zelis da ti dete bude narkoman nauci ga da peca,nikad para za drogu nece imati"  :rolleyes:
Da rezimiram...Aqualite mi odgovara u potpunosti za moj nacin/stil pecanja,pokriva mi 98% terena,uklapa mi se cenovno u budzet i bas,bas mi se svidja stap....za mene i vise nego dovoljno razloga  smiley033
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

mihabg

Sve si objasnio OK ,  samo ti je rezime u faulu!
Nije istina da ti samo on pokriva 98% terena,  SEM po budzetskoj osnovi, i "bas bas"  ne moze da ti se svidja toliko koliko druge nisi probao
Vise nego dovoljno razloga da ga ne preporucujes !
Ali 200% da ga koristis i volis i razbijas ribu

no names

Miha....prosao mi je dovoljan broj stapova sto novijih,sto starijih kroz ruke,u svom vlasnistvu sam imao 15tak feeder stapova i od svih njih mi se opet najvise svidja Aqulite. Skoro sam pecao na dva Garbolina..jedan mi se u opste nije svideo,a drugi mi je solidan i ako su oba cenovno dosta jaka(ne uklapaju se u moj nacin pecanja i terene koje posecujem),a ta isti dan sam probao i jednu Daiwu koja mi se svidela jer me potseca na noviju verziju Aqulite ali bi mi ona odgovarala za 3% terena na koji idem i zato je necu uzeti,taj dan sam moga i jos dva stapa da probam i to su bila dva Skvadrona i oni su kopije Aqulite pa i nije bilo smisla da se igram i sa njima  :lol:......dobro preterah sa 98% ali u 90% mi pokriva sve.I dzaba se trudis tvrdoglav sam kao mazga  smiley033
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

mihabg

Ja ti dao prednost u mom postu da volis svoj stap, a ti me ubedjujes da nema bolji?!
Isss
Koji si Garbolino probao kad vec seruckas ?
Za tvoj nacin pecanja iz opisa samo G takmicarska serija ima veze sa karakteristikama stare Aq. !
Jedino sto je 40% laksa, tanji blank itd.
Fujjj kako je grozan taj stap
PS. Ti pecas bare pretezno...vodi racuna sta pisu i pitaju!

no names

Miha...pogresno si me razumeo.Ja kazem da za mene nema bolji trenutno od ovih sto sam imao i od nekih sto sam probao.Ne ubedjujem ja nikoga da je taj stap savrsen,ima boljih ima i gorih. Idealan i univerzalan ne postoji i to svi znamo. Ja sam sa 3 stapa sebi pokrio za sada 100% terena ili vode koje najcesce posecujem.Znaci sebi ne drugima....svako sebi treba da nadje ono sto mu u datom momentu odgovara.Birao sam prema svom ukusu i nekom iskustvu stap kakav mi odgovara. Da pecam kao ti pretezno Dunav i Savu ovu spagetu od Aqvalite-a pogledao ne bih i smatrao bih ga nupotrebljivim stapom sto realno i jeste na iole brzem toku...moze ali nije to to.Za sarana i komercijale ona mi je prvi izbor,nekad u zavisnosti od situacije i potrebe mi je prvi izbor Spro Pellet feeder by DG, na DTD kad cekam sarana oba stapa su mi u opticaju,kad odem do Dunava sa drugarom onda prvi izbor je DG,pa za DTD i belu ribu tj babusku mi je prvi izbor Maver Abis X.
Na koja dva Garbolina? Pa na tvoja dva u Srbobranu...Tektra iiiii (ne mogu se setim sad za ovaj drugi) i na Lakijev Windcast.
Da ne bude da sam bas pristrasan previse...Tektra mi se bas svidela i to za neke terene gde mislim da bi mi bas legla.
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

nslemi

Garbolino sam video u akciji kod Mice Stokrpa na oazi kad je pecao pored mene,posle sam neki drmao i natezao u carpmaniji u Bg,to su jako ostri stapovi koji rade gornjom trecinom.Podsecaju jako na mavere,samo im je cena ohoho.No name voli spagete stapove kao i Laki ,dok se ja jezim na njih..Imam slican stav kao i Miha sto se tice tih starih serija stapova,smatram da blank kao podlaktica ne moze nikako da se meri sa novim tehnologijama i materijalima

mihabg

Branko: G system nije bas ostar kao Precission  , Tectra , i super rocket serija , zato i kazem ...
A moji 3.3 Precision 20-75 i Tectra 3.6 30-100 nisu bas za DTD , niti su kupljeni za to Moze da se otpeca, ali su za reku meni !
To su bas razlicite igracke od G serije  ljubi te brat , i zato ti i kazem
Ne znam za nove , nisam drzao u ruci pa necu da hvalim ili kudim i videcemo uskoro ...stizu u Sr  !
I na kraju, volEm kad mi se raspises i branis ( Branko je pravo ime za tebe )  a ja te malo iz konteksta provucem da ne crknemo od dosade  Malo i sale uz diskusiju mi je lakse za citanje uvek bilo

no names

Nslemi@
Mala digresija na Vas post gospodine. No Names voli spageta stapove za stajacu vodu dok za tekucu ipak prednost daje ostrijim stapovima.

Razloga je vise zasto volim mekse stapove i zasto smatram da su za revire mnogo bolji izbor.No necu da ulazim u to sad jer svako bira ono sto njemu odgovara i svako je u pravu na svoj nacin,pa je neku ubedjivanje i polemika oko toga manje/vise uzaludna. Za tekuce vode je ipak mnogo bolji izbor koristiti nesto ostrije stapove zbog samog uticaj toka vode. Koju tezinu bacanja i duzinu stapa koristiti ipak odredjuje hranilica,obala,daljina bacanja...i nema univerzalnog stapa za sve situacije.Iz tog razloga i imam 3 razlicita stapa koja MENI pokrivaju moj ribolov.
Ribolovna industrija toliko brzo napreduje da je postalo nemoguce sve to ispratiti,godisnje se izbaci na stotine razlicitih stapova za razlicite namene i svako ce naci onaj koji mu odgovara pre ili kasnije.

Mihabg@
Ne branim se ja u opste nego ja imam svoj stav i svoj nacin vidjenja stvara sto se tice ribolova,a uvek sam rad za diskusiju sa tobom jer iz svakog razgovora naseg sam iskreno nesto novo i naucio vezano za ribolov ili rostilj  :tongue:
PS: Nacin komunikacije uz dozu duhovitosti je uvek "laksi" za citanje i pracenje tema (bar meni) :thumbup:




Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

mihabg

Saglasan sa Vasim stavom mladi gospodine ...Uglavnom glindze za kade i sporotekuce, ostri za reku
PS. Mada , ostrina nije losa ni za pucanje u dalj na kadama kad ti treba da šiknes 100m !
To fider stap itekako moze

no names

Kad se navikne covek na mekocu stapa i zabacaje iz "kicme" blanka,a ne iz vrha ni vece distance nisu nedostizne pod uslovom da se pogodi idealna tezina i oblik hranilice. Za sve "extremnije" daljine sto ne mogu da postignem sa spagetom postizem sa Pellet Feeder By Dome Gabor i opet se vracam na to da nema univerzalnog. Da postoji univerzalan feeder stap verovatno bi se zvao HiT  :lol:
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

nslemi

Sve se svodi kao i uvek na licni ukus (i neizbeznog Dometa  :lol:) neko voli crnke neko plave...a ti znas golube da ja volim obe vrste.. :smiley: :lol:

Teme sličnog naslova (10)

9274

Odgovora: 115
Pregleda: 66192

3236

Odgovora: 270
Pregleda: 150919

12609

Odgovora: 839
Pregleda: 277490

42

Odgovora: 6192
Pregleda: 1311085

4293

Odgovora: 2594
Pregleda: 545366

13185

Odgovora: 203
Pregleda: 134647

5817

Odgovora: 807
Pregleda: 220623

7489

Odgovora: 3054
Pregleda: 1101626