Feeder štapovi

Započeo orka, 06 Decembar 2008, 10:52:55

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Vlada67

Da li neko ima iskustva sa Trabucco Erion XS Power Feeder , 3,90 m, HH, do 180 gr? Ima ga u Enteru,Kraljevo, a koristio bih ga za Dunav i hranilice +80 gr.

adis13

Veliki pozdrav za sve na forumu.. Da vas upoznam sa mojim problemom :)! Prije par dana pocnem gledati bolonjeze imam vec jedan COLMIC METEORA XS 150 i kontam da uzmem jos jedan svidio mi se TRABUCCO ENERGIHA XPS i zagrijem se ja za njega skup do bola mjesec dana bi morao sjediti kuci kad bi ga uzeo :) 350 km. I u prici sa kolegom pitam ga ide li u ribolov kaze on meni nepecam ja vise skobalje sad sam se bacio malo na sarane i da skratim kolega peca na feeder stapve. Ja radoznao i pocnem citati sta kako i tako se zaljubim u ovu tehniku to je u par dana sve bilo :). Eh sad mi trepa ogromna pomoc. Zelim da kupim i stap i masinicu od kolege sam dobio dva prijedloga: 1. Daiwin pro caster 150gr 2.Cormoran fm 150gr.. Cijene su slicne 180 km ili ti 90 E. Prijedlog za masinicu Shimano catana 4000 fc ? Sve skupa me izadje oko 300 km. uz koji dodatak pribora. Neradim nigdje imam te pare ali ako uzmem ovo pola mjeseca mi negine TV. Pa bi zamolio sve dobre ljude da mi odg.dali da uzmem ovo posto sam pocetnik ili ima nesto slicno ovome a da je jeftinije? hvala vam puno ove sedmice kupujem ! I jos nesto pecacu na jezerima i rijekama sarana na jezeru na rijekama bi volio bijelu ribu mozeli se ovo ostvariti ovim stapovima? Bistro

vradojicic

Bolji izbor za masinicu tog cenovnog ranga je Spro Passion 740.
Sve zavisi kakav je tok vode na tim rekama na kojima ces pecati. Ako je to brza voda pazi na tezinu bacanja zbog hranilica koje ces koristiti na tim terenima.
Za jezera mozes sve i ovaj stap ce ti biti odlican.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

adis13

Pa rijeka je Bosna jaka je i par rijecica u Srbiji sa srednjom brzinom toka ( vapa). Pogledacu ako bude u ponudi posto nismo bas na zavidnom nivou sa ribolovnim priborom. Hvala na odg.

orka

Citat: Vlada67 poslato 11 Januar 2015, 18:13:31
Da li neko ima iskustva sa Trabucco Erion XS Power Feeder , 3,90 m, HH, do 180 gr? Ima ga u Enteru,Kraljevo, a koristio bih ga za Dunav i hranilice +80 gr.

Nisam imao prilike da ga vidim,ali po napisanim karakteristika siguran sam da ce se taj stap dobro "snaci" na Dunavu..e sad koliko teske hranilice su mu limit za neki udoban i bezbedan "rad" to ne znam... :smiley:


@ Adise..
Ta Daiwa je lep stapic,i mislim da bi ti on pokrio sva pobrojana mesta i ribe koje bi pecao..Kod nas kosta oko 60 eura a na popustima se moze naci i jeftinije..
Evo ga..http://www.formaxstore.com/product/procaster-heavy-feeder-3-60m-150g/5697/

Sto se masinice tice kako rece kolega Vradojicic bolji izbor je Passion,ali neces pogresiti ni sa Catanom.,ali o njima u drugoj za to predvidjenoj temi..

adis13

Aaaaaa :(((. Ali nema dostave. Nije to mala razlika u parama :).. A znateli mozda kako da dodjem do tog stapa koji je grad u pitanju ? Mozda mognem nesto iskombinovati. Hvala na odg.

orka


VladimirR

U potpunosti se slažem sa Orkom,
Procaster u dužini od 360cm i tb 150 gr, odlično završava posao na Dunavu, bez obzira na to što se neko možda neće složiti sa pomenutom dužinom štapa, pa će predložiti Procastera u dužini od 390cm, za Dunav.
Dobar je to štap, a još bolje je ako možete lično da ga prodrmusate u ruci, tim bolje čisto zbog osećaja.
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

adis13

Hvala vam puno na odg.Eto mene malo kod vas u goste :)

orka

Vladimire nisi dobro pratio radnju fabule. :smiley:   Vlada67 je pitao za Dunav i stap Trabucco Erion tb 180g,.a o Procasteru razmislja Adis..,ali svakako da i Prokaster moze na Dunav.. :ok:

vradojicic

Ovo u Plovku je zaista primamljiva cena za ovaj stap. Definitivno vredi ovih 50 evra bez razmisljanja, steta samo sto gotovo ne pecam vise na feeder.
Juce sam prodao svoj ET Rubin Match Feeder, ostavio sam za ponekad Daiwa Aqualite Peelet feeder 3.90m 120gr, kao neki univerzalac, vecinom jezera a ponekad reka.

Mene zanima kakve je akcije ovaj Procaster, jel to neka slicna Aqualite feederima ili je kruci stap tj. vise vrsne akcije?
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

adis13

Mozeli mi neko prvjeriti dali Plovak plus vrsi dostavu artikala van Srbije ili u Srbiji ne mogu da ih dobijem nikako !

orka

Akcija jeste slicna aqualitu.,ali ne i potpuno ista..Mislim da niko ne vrsi dostavu van Srbije.. :no:
Izmedju dva stapa koja si predlozio ipak bi te savetovao da uzmes treci.,ne znam zasto to odmah nisam ucinio.. :smiley:  Spro pellet feeder H by Dome Gabor tb-140g..
Cena je takodje tu negde oko 60 evra..Po meni to je bolji stap od procastera.,vrsne akcije..,pravi univerzalac.,mnogi ga poseduju..Upari ga sa Passionom i imaces veoma dobar feeder komplet.. :ok:

adis13

Svidja mi se opis ovoga stapa :),ako je sve ovako kupicu ga samo je problem sto nemam gdje da ga kupim :). Orka poslusacu te trazicu ovaj stap i nadam se da cu ga ubrzo imati u svojoj sobi u cosku kad legnem da gledam i zamisljam situacije na vodi :)

Nebo

Adis,
Što se tiče štapova složio bih se sa kolegama, ali imajuću u vidu da ne radiš i da ti može zafaliti koja km za još po nešto preporučujem ti iz ličnog iskustva jednu jeftinu, Shimano Hyperloop 4000. Istu krljam već petu godinu, par puta se okupala u moru a x puta u Tamišu i Dunavu i evo radi i dalje normalno. Za početak  će ti završiti posao. Hm jedino neznam jel je ima u ponudi  :huh:
Ko jamu drugom kopa ne čini proleće

Teme sličnog naslova (10)

9274

Odgovora: 115
Pregleda: 65171

12609

Odgovora: 839
Pregleda: 275687

13185

Odgovora: 203
Pregleda: 133482

5817

Odgovora: 806
Pregleda: 218600

3236

Odgovora: 270
Pregleda: 149309

7489

Odgovora: 3054
Pregleda: 1099149

42

Odgovora: 6190
Pregleda: 1308438