Čvrsta veza

Započeo STUKOLOVAC, 30 Jun 2010, 00:07:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

STUKOLOVAC

odlicna stvar,resava mi sve sto mi treba,samo jos da je nadjem...hvala jos jednom...  smiley033

AxeZr023

Da li ima da se kupi ona originalna sto je fabricki u stapu ?

nadal

koja debljina ide na vrh petljasa od 6m?


stanky069

Ovisi od štapa do štapa.
Ili štap u trgovinu ponijeti ili šubler u ruke.

sona

Uzimao sam ove plastične al mi se nisu nesto pokazali plastika je nesto mekana i lako se svlaci kad najlon povuces sebi radi zabacivnja. Pa sam navezao prohrom tanku zicu i na nju virblu za saranskiu predvez. Postavicu fotografiju da se vidi kako izgleda.

nadal

treba ti pistolj sa toplom plastikom


Dva vuka

Citat: sona poslato 26 Novembar 2022, 13:00:12Uzimao sam ove plastične al mi se nisu nesto pokazali plastika je nesto mekana i lako se svlaci kad najlon povuces sebi radi zabacivnja. Pa sam navezao prohrom tanku zicu i na nju virblu za saranskiu predvez. Postavicu fotografiju da se vidi kako izgleda.
Nemoj. Bolje pronađi gde ima Stonfo kopči. :cheesy:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

sona

Ok,probcu da nadjem,a za "nemoj" namoto sam već al nije problem da se skine.:cheesy:

glos

Tom toplom plastikom ne valja ljepiti ni karike, a kamoli petljaške kopče, jer se na suncu otopi.
A kopča sav teret nosi.
Kod karike, vršne, ipak je pritisak samo sporedan i ka dole a ne ka van orjentisan, pa nekako i prođe.
Life is what`s supposed to happen while you`re at work

nadal


sona

U prvoj varijanti sam lepio sa običnim OXO lepkom,drzalo je jedino je plastika losa.Mozda neko ima Treci predlog. smiley033

BGI

Loctite gel je odlična opcija, ne curi kao klasičan super lepak, i daje vremena za manevar, a kada stegne ne mrda, naravno.  :ok:

vladeta krstic

kolege ne eksperimentisite,svaka plasticna pa i stonfova kopca se vremenom pojede.Uzmite tanku zubarsku zicu koja ulazi u suplji karbonski vrh,savijte je u obliku latinicnog slova U ali da jedan kraj bude kraci 1 cm od duzeg,obrnite naopacke,duzi kraj super lepkom nagurate u suplji vrh toliko da kraci deo bude 1 do 2 mm od spica vrha.Na osnovni monofil napravite malu omcu koju provucete ispod kraceg dela zice,a pre cele ove montaze navucete na vrh silikonski buzir koji posle ubacivanja omce navucete da predje 1 cm pre vrha.Ovakav sistem drzi i ribe od vise kg ukoliko monofil izdrzi,

26 Novembar 2022, 22:53:20
razmak izmedju krakova slova U treba da bude sto manji oko 1 mm.

BGI

Ima sada i dosta A (vršnih) sekcija koje su kombinovane, pa im je vrh od punog karbona, onog tananog. Tu nema opcije montaže u vrh, samo na vrh.

sona

Preduhitrio si me, taman kucam poruku da je na mom takmicarcu vrh pun,zato sam namotavao kao klasičnu vrsnu kariku. Moram da fotografisem.

01 Decembar 2022, 15:21:00