Benzar Elite Mach 4.20m 7-15 gr

Započeo ogmandino, 18 Mart 2013, 19:06:20

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ogmandino

Ako je neko imao iskustva sa ovim stapom, molim da ih iznese ovde mane/vrline. Kupio bih ga za pecanje na Becmenskoj bari, Zivaci, Debeljaci, Jegricki, Ivanovu, kanal DTD itd.
Interesuje me da li je odgovarajuci za ove terene? Naravno u pitanju je pecanje bele ribe.

tomybreaker

Stap je iz najbolje serije energoteam ovih match stapova sa preporukom Benzar Zolt a Rumunskog takmicarca koji ga je dizajnirao i testirao za energoteam.Znaci radi se o stapu koji je prosao visegodisnje testiranje pre izbacivanja u prodaju.Stap je takoreci za univerzalnu upotrebu,parabolicne akcije vrlo mekan tako da se moze koristiti i za sitnu belu ribu a sdruge strane materijal od IM 12 karbona ga cini vrlo jakim pa samim tim pogodan je i za pecanje sarana i sa tanjim najlonima.
Moja preporuka za kupovinu ovog stapa  :thumbup:

ogmandino

Hvala ti na odgovoru. Vec je pazaren. Saran od 3kg vec je lagano izvadjen na 0,18. Parabolika je super umaranje vrlo lako osecaj je super  :cheesy:. Zabacaji do 30 metara 6g plovak lako i precizno. A tek sam na pocetku weggler pecanja. :cheesy:

tomybreaker

Svaka cast kolega.Trebalo bi da moze da izvuce i sarana od 10kg ali samo samo ako se lepo polako zamara ,nikako na silu kao sarandzije.Citao sam u testovima da sa plovkom od 6gr moze  da dobaci i 47m a sa 10gr do 53m to mu je optimalna tezina plovka.Inace kupio si stap koji po karakteristikama i izradi odgovara najskupljim takmicarskim match stapovima. :takoje:

dragan2006


ogmandino

Nadam se da si upravu za 10kg to bi bilo sjajno. Ali stvarno je lep osecaj saran na stapu uvo pored strune a ona zuji ko da prolazi struja kroz nju. :thumbup:Nije skup 5450 din kod Neska.

tomybreaker

Treba da moze 10kg ali moras stvarno jako da pazis i polako da ga zamaras mozda i sat vremena ako treba a pri tom nesme ba budu prepreke u vodi jer ga neces zaustaviti tako lako da ne uleti u granje.Znaci samo komerciane vode bez prepreka .

cobraman

kod kog neska kolega ako nije tajna? ako ne sme reklamiranje pusti mi na pp :smiley:
Vazduh u ruke!!! Ovo je p**ka, pljacka vam materina!!!

ogmandino

Interesuje me da li bi  power gum pomogao kod vadjenja vecih primeraka? A ko da, kolika  bi duzina trebala da bude?

Teme sličnog naslova (10)