Bolonjeze štapovi...

Započeo Bigash, 05 Avgust 2008, 07:54:10

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

StokaNenormalna

Ja ne znam sto covek tol'ko mrzo Mavera, pa ga zaobilazi ko kisa oko Kragujevca  :lol:
Meni od kad je stig'o Grizzly i gace sam narucio iz Reglass-a :rlol:

Tolstolobik, meni deluje extra cim pise "Reglass"! U zdravlje da te sluzi!
Koja cena, ako nije tajna i sto si se bas na njega nameracio, a ne na Rebel MX recimo?

Tolstolobik

Hvala brate! Pa cena je normalno preko 200e,koliko tacno neka ostane tajnaa rebel je dobar stap ali meni licno se Flag vise svidja i vec je dokazan stap,u Italiji ga bas cene i jako ga je tesko naci,ko ga ima ne prodaje ga... A stap je u ruci kao najbolje petice,nemas uopste utisak da je 6m u ruci...


Sent from my iPhone using Tapatalk

neske

Baš taj MX je odlična kupovina, čak i kao polovljak. Čestitke i nek te dobro služi :)

Tresao si štap na suvo i imaš neku predstavu kako se ponaša na vodi. Mene interesuje tvoja prva reakcija posle kontre ali da nije pred nogama... baš sa tom čačkalicom.

P.S.
Da li si tresao Superlithium 375 MX? Ne bilo koji Superlithium već baš 375 MX?

Tolstolobik

Hvala Neske!!! Tresao sam bas taj Superlitijum,po meni  sporiji i slabiji od Flaga,finiji jos,na suvo je Flag sigurno brzi i ostriji stap i jaci...


Sent from my iPhone using Tapatalk

Tolstolobik

Sto te zanima kontra sa njim na vodi,mislis da ce kasniti na daljoj kontri???


Sent from my iPhone using Tapatalk

Grof1204

Hvala kolega vradojicic na detaljnoj analizi,

sada cu ga sigurno  pazariti,  :cheesy:

dvoumio sam se jako izmedju level tech-a i shimana catane EX TE5...cak je moozda malo bolji za nijansu po komentarima shimano, ali moj glas ide tubertiniju zbog  mogucnosti nabavke rezrvnih delova.
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

neske

Nisam želeo da utičem na tvoje mišljenje ali 'ajde.
Prvo sam probao štap na suvo. Učinilo mi se da nije loš štap, lepo se ponaša ali mi se učinilo kao da to nije baš toliko brz štap. Mislim jeste bio vršne akcija ali ništa epohalno.
Kasnije sam probao Flag na vodi (nije od istog vlasnika), i tada ni se učinio mnogo brži i jači na kontri nego što mi se to učinuilo na suvo. Učinilo mi se da sam se grdno zeznuo u proceni na suvo. Šta znam, možda grešim. Zato me interesuje tvoje mišljenje.
Možda je u pitanju to da kad u ruku uzmeš tako tanku i laku čačkalicu ne očekuješ baš nešto posebno po pitanju brzine i snage... pre nešto kao takmičarski (competition) štap. Otkud znam, psiha je čudo - ima tu mnogo plasiba.

Tolstolobik

Pa sta znam,recimo sinoc kad sam isao po njega dva bas Drinska pecarosa su me molila da im odmah prodam Flag... Mislim da ce na vodi biti ubica za plovke do 5-6gr i ribe do 2-3kg... A od Superlitijuma je brzi i jaci smem da garantujem.


Sent from my iPhone using Tapatalk

neske

Verujem da su tražili. Koliko se sećam Flag se više ne proizvodi, Superlithium 375 MX je njegov naslednik.
Ukoliko se dobro sećam tvoj Flag je u kalsi strong štapova. Može on da baci preko 5-6 grama. Verovao ili ne za 375 MX tvrde da može da baci 12g, a on je njegov naslednik u istoj klasi.
Uzgred, kako ti se dopada Diaflash?

Spojene poruke: 08 Avgust 2016, 19:01:07

Da ne budem pogrešno shvaćen. Ne forsiram 375. Ne znam još uvek koliko je dobar... ali bre ima da saznam, samo da se dočepan nekog da probam :)
Starije verzije su odlične (komšija ga ne da ni za šta na svetu), ali nova tek treba da se testira.

Tolstolobik

Pa oba su kao strong ali za Italijane,za nase uslove nije to bas strong... ;) Superlitijum novi je meksi od Flaga i kraci a rekao bih i slabiji lepo ali vreme ce pokazati,znam samo da po oglasima u IT polovnih Superlitijuma ima koliko hoces a Flag ne moze da se nadje,ko ga ima ne prodaje ga... A za Diaflash sta da kazem,pouzdan i jak stap,proveren i dokazan,za moje potrebe i on i Garbolino Super Legion prejaki tako da ce mozda na tender.. ;)


Sent from my iPhone using Tapatalk

vradojicic

Strong je to i za nase uslove samo mi kupujemo motke i glisiramo ribe od 2kg. Nigde uzitka.
Kad vidim da neko peca sa Tubertini Level Magic No Limit, kazem au, to je stap kao kolac, moze hl;adnjacu da izvadi iz vode, vrh kao prst debeo, mislim da moze da baci plovak od 30gr.:) salu na stranu, Srbi vole veoma, veoma jake stapove bez trunke duse, sa ekstremno vrsnom akcijom.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Tolstolobik

Slazem se ali mislio sam to da po nasim standardima to nije strong za recimo Drinu i plovke 10gr i ludacke zabacaje svom snagom... Ovaj stap realno je za plovke 5-6gr,moze on i teze  sigurno ali ne pun izbacaj...


Sent from my iPhone using Tapatalk

vradojicic

Slazem se ali ko zna kako i pazi, moze komotno da baca i 8, 9gr...
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Tolstolobik

Naravno,moze on to izbaciti uz pravo rukovanje ali do 5-6gr je opusteno sa njim a meni to i treba za Savu...


Sent from my iPhone using Tapatalk

StokaNenormalna

Ja sam mojom tojagom mlatio malo po Savi i malo vise na Becmenu. Isprobavao ga par dana i nemam zamerki, osim sto mu ispada cep, pa moram kupim neki drugi. Bacao sam na Becmenu cak i hranilicu sa njim (i upecao prvo sarance!) ponasa se kao da bacam fiderom! Najtezi plovak koji sam koristio je bio 12gr i ne vidim razliku izmedju njega i onog od 8gr sa Drine (sto sam konfiskovao Mihi), leti bez problema. Nije lose imati jaci stap, bez obzira na tezinu ribe koju ganjamo.

Teme sličnog naslova (10)

17848

Odgovora: 462
Pregleda: 202864

9274

Odgovora: 115
Pregleda: 65927

3236

Odgovora: 270
Pregleda: 150481

13185

Odgovora: 203
Pregleda: 134295

6941

Odgovora: 65
Pregleda: 50857

5817

Odgovora: 806
Pregleda: 219928

1226

Odgovora: 6974
Pregleda: 2349181

12609

Odgovora: 839
Pregleda: 277053