PRIBOR & OPREMA > Štapovi za dubinski ribolov

Germina štapovi - prošlost ili večnost

(1/65) > >>

lonewolf:
Tema u kojoj mozete da hvalite ili da se zalite na njih. Postavio sam zbog dragog mi kolege Bigasha alhemicara. :tongue:
Ja sam poceo dubinkariti sa germinom zelene boje (parametre ne znam, ne secam se toliko davno bese), i mnoge drage uspomene me vezu za njega. Ostala u vikendici u Zadru kao da me saceka iduce godine,godine i godine prosle mene nije bilo rata jeste.......tako sam se rastao s njim bez oprostaja. :sad:

kockar:
Vecnost!
Imao sam srece da pazarim dve zelene od 2,70m za 10e po komadu.Zamenio karike i ne dam ih nikom!
Kad se umorim od varalicarenja tu su, uvek spremne!
A drustvo im pravi i jedan Sheakspare fiberas od 1,7 m,sa takodje novim karikama,dosta ostar,lagan,kojim se sasvim udobno moze pretrazivati prostor oko camca,dok Germine miruju... :cool: :thumbup:

Radza:
Pa skoro svi mi "malo" stariji smo poceli sa Germinama.I za nju nas vezu lepe uspomene.Moje dve su bile jedna crvena i jedna plava obe 2.7 m  i koristio sam ih za dubinku.Mozete misliti kakav sam majstor kad sam jednu(plavu) uspeo da polomim pri zabacaju.
E sad .Ide novo doba a sa njim nove tehnologije i novi materijali ,samo pojedinci kao sto je Bigs ostaju u kamenom dobu i tvre da je Germina bolja od feedera. I zbog toga cu ga oprasiti po guzici naleto . :rlol:

voja:
Germina stvarno budi emocije iz detinstva ,to je bila draz  :takoje:

E kakva sam matora drkela sve je nekada bilo bolje :rolleyes:

micasumar:
nekad bilo sad se pripoveda smiley002

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju