avatar_orka

Som na prirodne mamce - vesti sa vode

Započeo orka, 04 April 2012, 12:19:23

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Bobiska

Danas prvi izlazak ove godine, otvaranje sezone posle mresta. E ako se dan po jutru poznaje ove godine necu uhvatiti ni jednu ribu  :lol: . Probao sam glistu, rovca i konbinaciju ali nula bodova danas.

sasabosko

Bio i ja danas, kad vam ispricam koliko sam smotan, svi da mi se smejete. Buduci da mi je oprema, i drzaci ostala kod roditelja, a ja radio nesto kratko danas, svratim do ducana i uzmem one drzace neke formaxove kao somovski zabada se stap u njega, al imaju mnogo kratak onaj deo sto ide u zemlju. Uzmem jedan 0,4 kanap na onaj formaxov, voda kod mene velika i mutna, pa uzmem durdubake, i neke udice. Kako sam bio izvukao kanap s Arca, poneo samo Beasta i Balzer, prepunim spulnu, i prvo bacanje i mrsenje. Gde sam hteo, nisam mogao prici, a koridorci mi napravili odlicna mesta, ko mene da su pitali. Prvi zabacaj i zakacim malisana 40cm, lep debeo, ali mi smeta nesto, s onim drzacima stapovi mi stoje skroz u vertikali. Promenih mesto, tu nista, i odoh nizvodno na trece, tu ulovih klena preko kilo, i taman sto ga vratih, uocih neki cudan trzaj na Beastu, zatim savijanje dobro, digoh stap, riba vidim dobra, drzi se dna krenu da otresa glavom, mozda mi i malo drila uze. Tu zivcanost u otresanju, nisam skoro osetio, ali vidim na prvu, da mu ni metar ne uzmimam. Drzao sam ga tako neka 2-3min, i otrese glavom i spade. Prvi put, nisam bio iznerviran, ko je kriv, drzac naravno, jer ne stoji u uglu da mozes da otkontriras. Riba bi sad bila u galeriji, i naravno plivala i dalje. Evo slika klena :lol:
18 Jun 2022, 22:36:20
Bio veceras, dosta soma se podiglo na povrsinu, i juri. Merasa ulovih cim sam zabacio, dok sam vezivao drugi stap. Ulovih i par sitnih, i svima su puni stomaci, jeo je dobro po ovoj mutnoj vodi. Sto znaci da ce vrlo brzo zatisje. Pokusavah da snimim jednog sto mi cokta pod obalom, moram da preslusam dal se cuje, ako se cuje kacim smiley033
Znoj nilskog konja je roze boje