Vobleri za smuđa

Započeo dok2, 08 Februar 2009, 19:00:15

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Grbo

Hvala mnogo.
Gledao sam sajt ali nisam ga skontao. Jos je i dekor dobar.

flutikazon

Ako si iz Novog Sada, ili ti je dolazak opcija, Ribo šop u Futoškoj. Vidim da im se ponuda slaže sa PKVM, pretpostavljam da sarađuju
1 vodenica = 7 kamenova, 1 kamen = 4 litre = 400 drama, 7 kamenova = 28 litara,1 litra = 7 dana =100 drama, 7 kamenova = 196 dana

Grbo

Jos bolja opcija. Hvala puno. Ovde u Apatinu imamo 3 prodavnice ribolovne opreme od kojih 2 saradjuju izmedju ostalih i sa PKVM, ali ne nabavljaju bas sav njihov asortiman tako da mi je NS dobra opcija.
Vec imam razradjenu taktiku - lepo ostavim zenu u promenadi sat dva vremena a ja za to vreme smugnem u nabavku opreme, pa kad svako kupi svoje onda ne sme da me pita koliko sam potrosio.

Mileka

Da malo osvežim temu. Volim da poručim voblere sa aliexpress-a i da ih testiram, s tim da pod testiranjem podrazumevam bacanja u trajanju od min 2h po 3x u različite delove dana (zato često i ne dobijam ribu).

Tako sam pronašao ovog voblera kao lovnog za barona u večernjim satima u obali, gornji dekor daleko bolje rezultate daje
Ako nekoga interesuje da proba (oko 1e je vobler) neka mi se javi u DM za link ka kupovini sa aliexpress-a.

I da podelim jednu priču od skoro, možda pre 10-tak dana. Imao sam samo ta dva voba sa slike, i bacao ovaj gornji. Posle dosta pecanja, naravno, ostane u obali (odmah poručim još par komada). Par dana posle toga odem sa kolegom na pecanje na isto mesto. Krenem da bacam zelenog i posle pola sata dobijem barona. Kolega bacao ne sećam se šta, i zakači na isto mesto gde sam ja ostao bez lovnog. Drž nedaj nekako se pojavi njegov vobler tik ispod vode, zakačen kao za džak za krompir. Nađemo močugu i uspemo da spasimo vobler, pri tome izvlačimo ogroman snop sklupčanog najlona, i gle čuda, moj lovni vobler unutra :) sreći nikad kraja. Rešim ja njemu da poklonim taj vobler ali reko daj dok ti vežeš novi zozon (video da mu se iskrzala struna u jednom delu) da ja zabacim koji put. Stavim ga, 3 zabačaj smuđ 400g. Inače, on je pre 4 meseca kupio štap i  nikako da ga "krsti" sa ribom. Ja reko, evo ti dokaz, vobler je lovan, bacaj sad. Zakači ga, 4-5 zabačaj i izvuče barona od oko 1.5kg :) Sreći nikad kraja, štap kršten, prvi baron na Dunavu, sve super. I nastavi da baca, drugi zabačaj i zakači ga negde :) Pogađate, što se izvadi iz Dunava ostaje u Dunavu  :lol:

pkv-pecaroš

Mi se ovdje satrali tražeći Calypso fantom voblere. Na kraju uz pomoć kolega iz Srbije stižu za par dana nama na adresu. Jel ih ne prave više ili ovdje ne naručuju nemam pojma,bar ne te koji nama trebaju. Uzelo se odma desetak komada. Inaće jako lovni kod nas tj na mjestima gdje mi znamo bacati.

Bobiska

Probacu da proverim tu informaciju pa ti javljam.

03 Avgust 2023, 13:06:17
Izgleda da ti je informacija tacna, sinoc sam cuo doduse nezvanicno da je Calipso prestao sa radom.

Teme sličnog naslova (10)