ATTRACTANT-i za silikonce za smuđa?

Započeo BobRock, 20 Oktobar 2009, 11:15:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mihabg

Decko navuce sundjer na glavu , namaze jekodermom i preko gumicu ...Verovatno je malo burgijom prosiri... Nisam probao, al' on kaze da radi

VladimirR

Jekoder mi pije vodu, ali WD40 sprej  :no: Sa jekodermom sam nekad čistio kožne cipele, pa mu daju ganc sjaj  :lol: nekad kad se tako sijalo, mislim nosilo  :lol:
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

Grbo

Beli luk. Provereno mnogo putа. Iscedim kroz gnječlicu u ziper kesice u kojimа i držim silikonce i oni fino povuku tаj šmek.
To je jeftinа i dobrа vаrijаntа. Pre pаr godinа mi jedаn čovа prodаo tu foru nа pecаnju i stvаrno funkcionuše.
Kаdа je smudj аktivаn uzeće bilo štа bez obzirа nа miris, аli kаdа je neаktivаn pа morа dа se cinculirа polаko, bаš znа dа čini rаzliku. I ove zime se potvrdilo po stoti put.
Isto vаzi i zа bаsа i bаndаrа, vаljdа zа sve ribe iz te fаmilije. Smudj imа rаzvijenije čulo njuhа od lovаčkog psа pа bog znа kаko on tаj šmek doživljаvа, а i bаš me brigа vаžno je dа rаdi.

pkv-pecaroš

U DM-u imaju kapsule obložene filmom. Sadrže u sebi riblje ulje,ulje Aljaškog lososa. Cjena je nekih 3-4 eura za 60 kapsula valjda,zaboravio sam koliko ih ima. Ja ih probijem,iscjedim na vatu a vatu u plastiku od kinder jaja i tako nosim. Masno je logično pa voda ne ispire lako. Može se koristiti i tako da sadržaj kapsula iscjedite u vodu kojom vlažite hranu u feeder ribolovu. Samo mašta je granica upotrebe. Poznato je da se riblja ulja i brašno koriste u hrani i atraktorima za primamu.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk


Teme sličnog naslova (10)