Magnetna kutijica

Započeo Vlada lo, 26 Mart 2010, 00:54:43

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imre

Nikad vido,a i šta će mi,ja ne šutam kutije ni kad sam besan već bacim štap u vodu,meni bi trebo neki magnetni kanap da vadim posle štap , :rolleyes:
Nije pametan onaj koji mnogo zna ,nego onaj koji zna šta hoće........

Kićo

nije stvar u tome,vec slucajno ispadne iz ruke pa ti sakupi sve te sitne udice,ili u transportu se otvori pa ista stvar :wink:

Imre

 Ma druže znam ja to ,al reko da se malo našalim,što se kutijice tiče stvarno je pametna stvarčica ,jer ne može ništa da se pomeša u njoj,što nekad stvarno zna da iznervira čoveka. :takoje:
Nije pametan onaj koji mnogo zna ,nego onaj koji zna šta hoće........

glos

Nije samo stvar i problem u ispadanju kutije i posljedično udica - sitnica prosipanje.
Dok se pokušava uzeti recimo udica, posebno manja, često dođe do izgurivanja ostalih itd. i sl.
Još ako su pregrade manje, pa još nemaju one fabrički popunjene uglove na dnu, kao one nedavno Traperove ( koje imaju ),  da se lakše izvuče, ne valja nikako.

Elem, uzeh kod kineza za 150 din. čini mi se, prije nekoliko godina, ovu kutijicu za ljekove.
Nisam na ljekovima nego mi se učinila zanimljivom. Ali nekako mi ispala presitna svaka ta pregrada, a sve stoga što kada nema magneta dole svaka sitnica - udica, svoju politiku vodi.
Sada sam uzeo u Repro šopu, Cara Dušana ulica, blizu Formaksa, magnetnu traku, širine dva cm i dužine 1 metar, za 260 dinara.

Kutija je dobila novi smisao, pravu upotrebnu vrednost. Jer sada upravo te male pregrade znače da mogu u minimalnom gabaritu, ponjeti maksimalno vrsta udica.
Ili udice, vrtilice i šta sve ne, od metalne galanterije.
Pri čemu se sve izuzetno lako i sigurno izvači, zahvaljujući i tom višku - nagibu na toj vanjskoj strani.

Ostalo mi je još te trake, da napravim istu stvar na još tri kutije. Malo drugačije, ne toliko manjih pregrada, ali svejedno, valjaće.
P.S. Preporučio bih vam da uzmete upravo takve kutije, sa mnogo manjih pregrada, jer sa magnetnom trakom to dobija smisao.
Veća je besmislena, jer ostavlja ogroman nepopunjen prostor. Osim ako se, a i to može, pravi i za veće udice i druge potrepštine.

P.S.S. Još jedna stvar mi je stvarala problem, a sada više ne. A to je prelagano otvaranje poneke od tih pregrada.
Maltene se same od sebe otvore.
Sada sve može da se otvoreno okrene naglavačke i ništa neće ispasti.
ZOV

laki22

ovo kosta 35o din u formaxu jos se dobije i olovkica za vadjenje udica :) jer kad ulepe sitne na traku, ne znam kako ces ih izvaditi

Teme sličnog naslova (1)