RIBOLOV ŠARANA & AMURA > Sistemi & tehnike pecanja

Signalizatori

(1/85) > >>

2re:
Predpostavljam da pored stapova i masina najvecih glavobolja imate kada treba da se odlucite za signalizatore.
Naravno ovo se odnosi na nas koji tek ulazimo u saranske vode. Mnogo tekstova sam citao, treba da bude ovakav i onakav. Pa me zanima da cujem iz prve ruke konkretno,koji koristite, koje su mu prednosti a koje mane, koliko trose baterije, da li su zaista vodootporni ili su Vam zadavali probleme, cene. Ja se nalazim pred kupovinom i jednog dana se opredelim za skuplju varijantu, vec sledeceg sam opet na nekoj jeftinoj.  :help: :help: :help:

joleeee:
kad smo vec kod sgnalizatora ja sam kupi neke CARP PRO.vredeli sta. :takoje:

slawisa:
Ja sam imao neke iz Kine ili neke tako kvalitetne sluzili me dugo godina dok mi nije letos jedan upao u srebrno jezero i odmah mrak ne radi,srko.A inace su bili jeftini,a radili posao sasvim ok.

gaovica:
imam iskustva sa balzerom. kupio sam jeftiniju varijantu prije 4-5 godina,20 evra, ima dva potenciometra za jacinu i boju tona,vodootporni su i baterije mjenjam na pocetku svake sezone mada su jos dobre,jedina mana je sto promjeni ton na promjeni temperature,noc dan, kad su vece razlike u temperaturi i poklopac baterije slabo drzi. u isto vrijeme,na par dana prije mene, komsija kupi skuplji model koji je bio i najskuplji u toj radnji takodje balzer koji je imao plave led diode sto se pale same kad se umraci st je vrlo zgodno,ali su vukle struju tako da i najbolje baterije isprazne za nekoliko sati. sve je probao,nosio kod majstora i na kraju zavrsili su u kanti za smece. treca vrsta balzera koju sam imao prilike da ocjenim pojavio se u radnji godinu poslije. prijatelj je uzeo te digitalne i do sada samo rijeci hvale. za 25 evra odlicni signalizatori, baterija preko godinu dana,mada i on mjenja redovno,vodootporni. dva dogmeta, jedan za paljenje gasenje drugi za 4 jacine zvuka. e sad se sjetih jedan od tih digitalnih je vukao struju, ali je isti dan vracen u radnju, reklamacija prihvacena  :thumbup: , zamjenjen i dan danas rade savrseno

2re:
Koliko je normalno da drze bateriju?

Ja trenutno razmisljam o nekim SPRO ima tri modela 900,1300 i 1500 din..ovi od 900 nisu vodootporni, za ove od 1300 kaze da jesu na rosu, vlagu i tako to ali ne mogu da se recimo potope u vodu dok za ove od 1500 kaze da mogu i da se buckaju.
A razmisljam i o CARPSOUNDER za koje svuda pisu da su medju najboljima,ali cena osnovnog modela je oko 2500 po komadu.
Jos me zanima koliko lampica treperi pri udarcu, da li se odma gasi ili ostaje da svetli

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju