Ispravnost tvistera, seda...

Započeo bladerizer, 02 Decembar 2010, 21:54:18

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

bladerizer

Sa ovom temom bih hteo nekim manje iskusnim kolegama da skrenem paznju da prilikom kupovine tvistera ili seda obrate paznju da li je ta varalica ispravna.

Vecina ribolovaca kada ode u radnju da kupi tvistere, odabere boju i velicinu i kaze dajte mi od ovih 30 komada, tu je prva greska, zasto? Vecina tvistera koja izadje iz proizvonje zbog loseg pakovanja a i ko zna kakvog transporta stize do prodavnice sa dosta slomljenim repovima, koji kada mi odemo na vodu sa njima nemaju dobar efekat, jako lose rade i slabo izazivaju ribu.
Ja licno kada idem u kupovinu istih (danas sam bio, zato sam se i setio da napisem nesto o ovome) obavezno probiram tvistere da svi budu jednaki bez uvrnutih repova, krivih ili pocepanih, mada to zna malo da potraje a mozda i malo razdrazi prodavca, ipak je to sigurniji nacin da ne bacite pare a da u vasoj kutiji uvek imate ispravne varalice. Nadam se da cu nekome pomoci sa ovim tekstom.
Leleee otkaci se

smuki

Nisam siguran ali mislim da smo o ovom problemu vec pisali
Nek ostane malko za kasnije,sve se da popraviti


sto mos danas ostavi za sutra

juzba

U trgovinama gdje zalazim nema pokidanih guma, bude, eventualno malo zgrčenih repova što se da jednostavno rješiti sa vrućom vodom :thumbup:
Mi ništa ne obećavamo i to ispunjavamo! Bolje junački pobjeći, nego kukavički poginuti!
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak! Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Bolje živjeti cijeli život bogat nego sedam dana u siromaštvu!

Olovo

mene boleeeee, smuki mi je dao garanciju na gume samo ne znam kad ističe :cheesy:

Što se tiče krivih guma , tu uopšte ne treba da te nervira , 2 min u vrucoj ili kipućoj vodi pa na astal da se osuše , malo premazati uljem , bilo kojim , jer gube ulje pri kuvanju ili zagrejavanju u vodi , pa budu mekši.
i onda ako nećesh ulje , gume su mekše , Ustvari uradi malu probu sa nekim zgužvanim gumama i otvoriće ti se neki novi vidici , npr kako da ukrutish ili omekšaš gumu..ima 100 fora , samo da se zaigrash..


Odo krečit šljive.

Teme sličnog naslova (5)