Shimano Twin Power SW 2021

Započeo pikeman, 22 Januar 2021, 18:28:21

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pikeman

Novi Twin Power SW, model za 2021. godinu...


Designed for anglers demanding strength and durability, the TwinPower SW dominates even the most challenging fighting offshore game fish. Now featuring Infinity Drive to provide anglers with more cranking power under load, the TwinPower SW will put anglers in the driver's seat to win the battle even against the most hard-fighting game fish. New for 2021, the TwinPower SW 10000 and 14000 models incorporate Shimano's Heatsink Drag to deliver overwhelming drag performance by dissipating heat away from the spool to reduce drag-force drop caused by friction. The Heatsink Drag also provides insulation against potentially-damaging heat flowing into the line to give the anglers increased performance during blistering runs and long fights with hard-fighting game fish. Whether targeting reef species with jigs or pitching live baits to pelagics, the new TwinPower SW empowers anglers to have a distinct advantage and conquer any battle.

Features:
Infinity Drive
Heat Sink Drag (10000-14000)
HAGANE BODY (Al)
HAGANE Gear
X-Shield


Isa


Al' se meni ovo sviđa.  :ok:
Još da mi je videti težinu u veličini 5000 i 6000.

Rap

Namjenjana SW pa ta velicina tamo i nema nekog smisla u toj velicini


Sent from my iPhone using Tapatalk

orka

Evo ih težine i veličine ..
http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/6267

Poređenje starog i novog modela.  https://fish.shimano-eu.com/content/fish/eu/nl/nl/homepage/News/Twin-power-SW-C.html

Šteta što opet u veličini 4000 nema sporiji model. Da ima, odmah bi razmišljao o njemu.  :smiley:  Mada možda je ovako i bolje .. :lol:

Isa

Nisam upoznat sa potrebama SW ribolovaca, mada gledam na televiziji vade baš ozbiljne ribe oni australijanci. Sustain/Stradik u veličini 4000 koriste. Ovo su sigurno robusnije mašine.

Orka, baš naprotiv ovo su izuzetno snažne mašine, gledao bih  hg, ako ne i xg. PG jeste najjača, ali toliko da je bespotrebno jaka, a prespora.
Treba da probaš nešto od poslednjih SW modela, nije to više isto kao nekad.

orka

Probao sam na vodi Stellu 4000 sw xg , najbržu. Ima snage na ručici, ali se ipak po malo oseti ta brzina i taj osećaj težine na ručici, pogotovo na varalicama sa izraženom vibracijom.
Da ima u vel. 4000 sa 5,7-1 , onda bi već razmislio. 5000  veličina je već 415g teška. Gledam da bude sve što lakše, neću na gore, samo na dole dolazi u obzir..  Mada je 415g i više nego podnošljivo za one koji pecaju ciljano soma.

Isa

Ja probao sad prethodni model twina SW 4000xg.
Očekivao sam da će biti teška na ručici poput spinfishera, okume azores i slično, kad ono negde poput zaubera...
Oseti se ali meni prihvatljivo.

vradojicic

Som, mladica, extra heavy feeder ( :cheesy:) 6000 PG. Tricavih 500 evra.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

pikemanGoachild

Ал' возе ове туне...  :tongue: :bye:

Dva vuka

Vake role volem ... crne brate, elegantne, ozbiljne.  :cheesy:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

pikemanglos

Life is what`s supposed to happen while you`re at work

ossa

Jel ima neko ovu mašinu i koju veličinu ?
Hej, haj baš nas brige...

orka

Nikako da izbace jedan SW Twin u vel. 4000 sa sporim prenosom. Bar da ima 5,7-1, nego samo 6,2-1 . Težak je 355g, već 5000 i 6000 su 420g .
Ovo je prvi SW Twin koji ima zupčanik od mesinga kao i Stella SW .