PRIBOR & OPREMA > Ryobi & Spro mašinice

Ryobi Zauber i njegovi klonovi...

(1/63) > >>

pikeman:
Kupio sam je čim se pojavila 2004. godine. Na prvi pogled mi se svidela. Za 90€ je izgledala i više nego dobro. Ali kada sam otišao na vodu sa njom razočarao sam se.
U pitanju je bilo ono o čemu je govorio prike Kajman, stenjala je sa većim glavama i silikoncima. Tako da sam je prodao posle nedelju dana za 80€.  :cheesy:

Postoji još mnogo modela ove mašinice sa neznatnim modifikacijama, pod raznim drugim brendovima.
Slično se dešavalo i sa Banaxom SI...


Penn AF
Spro Red Arc
Grauvell Excel
Sert Helix FD
Verovatno ima još neko ko je prodaje pod svojim imenom.

Kakva su Vaša iskustva sa ovom mašinicom?  :question:

Dejaan:

--- Citat: pikeman  19 Februar 2009, 19:58:03 ---U pitanju je bilo ono o čemu je govorio prike Kajman, stenjala je sa većim glavama i silikoncima. tako da sam je prodao posle nedelju dana za 80€.

--- Kraj citata ---
Jel to vazi i za "klonove" :huh:


pikeman:
Ne znam, nisam ni jednu drugu koristio. Verovatno - pošto su razlike samo u "kinđurenju".  :cheesy:

orka:
spro blue arc je ekstra masina za novce koje kosta.o njo je vec mnogo pisano po drugim forumima,i sve je vec receno,malo ko se zalio na nju,a dovoljno govori podatak da je kod nas prodana u izuzetno velikom broju primeraka.znam ljude koji je godinama eksploatisu sa pletenicom i nemogu da joj doakaju.ko nema ili nece da izdvoji vise novca za nesto bolje,ona je odlican izbor,proverena rola.za ostale modele ne znam kakvi su,ali su svakako manje popularni od sproa.

Damir:
Spro red arck imam dva komada otkako su izašli u prodaju i jako sam zadovoljan snjima zasada nikakvih problema nisam imao ..........smuđeva izvukao jako puno snjima :ok:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju