Okupljanje Vukova

Započeo ubistvo, 13 Februar 2009, 00:58:21

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Grof1204

Vukovi ce stojati i iza tebe takodje, da te podrzimo cvrsto kolega. smiley033 :cheesy:
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

bobanchek

или ако постоји могућност оставити пасус о брзини Вукова :):):) ако не молим админа да избрише цео пост па ћу опет написати "нормалан" део поста. Извините на спојеним порукама.

StokaNenormalna

Mislim da je red da mu pomognemo. Meni, ovako online, bobanchek bas deluje kao lik koji bi svakome pomogao, ne znam zasto...  :smiley:

bobanchek

Хвала на подршци за пролеће  :tongue: :cheesy: биће то лако  :lol: уз вас.  :tongue:
Него ја + јање + све ово што сте набројали  smiley033  = Шатор   :lol: :lol: :lol:. Куцали смо у исто време, па су моји "постови" неповезани, опет чари овакве комуникације...мада да није ње...Вукови би били раштркани по целом свету, и можда се  никада не би ни упознали па макар и виртуелно  :cheesy: Админ и друштво око њега који одржавају овакав сајт су добри људи који глобалну мрежу користе на прави начин и у добре сврхе, као и Јошица, Ђмиша, Хауба ( додуше он има "мало клипова"  али су  :rlol: smiley029 :rlol: ) као и многи други Вукови.

Grof1204

Ma nista Bobanchek, meni licno tvoji postovi zvuce veoma ljudski i deluju da kazem onako lekovito, umirujuce na dusu,  sto se mene tice pravo si osvezenje medju Vukovima.
Dobrodosao.
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

Dva vuka

 A čuj ... ako su mu Admin i Moderatori dobri ljudi , ondak je zaista Jagnje Božije  :takoje:  :cheesy:
Ne znam samo koliko je jagnjetu pametno da se druži sa vukovima  :wink:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

vradojicic

Pojesce ga vukovi. Ili bar iskvariti. :cheesy:
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Grof1204

I samo jos 'pod hitno' da izbaci losu naviku, da moli admina da mu izbrise post... :cheesy:
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

bobanchek

Рекох ти ја Комшо и пре...на кеца скачем и за тебе, и за све...у залеђену воду ако затреба, било где.
Не помажем само у поврешним делима  (од којих сам већину радио у животу)  и јако ретко могу некоме јаче помоћи "финансијски"  зато што сам принуђен да "радим на послу" сам, у четворочланој породици.  :cheesy: Ма једном ћу препливати ту Саву до твог сплавића  :cheesy: да ти докажем, са четири конзерве "Никшићког" таман да се "оладе" у новембарској води, само би морао заложити на обали, да се ја угрејем  :lol: :lol: :lol:

Spojene poruke: 04 Septembar 2020, 20:19:15

опет док ја откуцам, прође воз (тј. "пост")  :lol:

Dva vuka

Mlad je ... naučiće ... mene odavno brišu , ne čekaju molbu  :rlol:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

bobanchek

Боље вас нашао Вукови  :tongue:  :cheesy: Рекох вам већ, нисам јагње   :rlol: :rlol: :rlol: већ  smiley248  :lol: :lol: :lol:

StokaNenormalna

To "Niksicko" prosledi onom Valjevcu, ja to slabo koristim...(nije jos dotle doslo!).
Vidi se da si taze na forumu, ali mi nije jasno jos uvek, da l' je to danak neiskustu, losa procena ili zalog za buduce vrbovanje u svedoke...ili mozda slabije poznavanje srpskog, ali bilo kako bilo, ne ide u istu recenicu "moderatori" i "dobri ljudi". To ti je kao da mesas M1 i jagodu! Ne ide, brate...

bobanchek

  :lol: :lol: :lol: Очигледно чисто неискуство  :lol: :lol: :lol: Сем Пикемана пошто је на главној страни сајта доле у правилима отворио теме, схватио сам овако као дудук да је админ и модератор и не знам ко још има право да брише  :lol: наше глупости. Када је чопор у питању  smiley139 мора да има и грешака, нека свако ради "свој" посао  :lol: :lol: :lol:
Не знам ја комшо, појма немам о форумима  :cheesy: ово ми је први форум у животу у коме учествумем :cheesy: На осталим форумима само "скидам" информације, датотеке, системе, пакете, итд када ми затребају  smiley033  :cheesy:

StokaNenormalna

Pikeman je vlasnik foruma, a ko su moderatori, pise im iznad slike, a odmah ispod nadimka. Ti si npr Babuskar. Ibanezi i Zex su, recimo, neka vrsta moderatora, da se tako izrazim... smiley033

bobanchek

Хвала ти пуно Комшо   :tongue: Него сам ја "овде"  углавном преко телефона, мали екран, зумирам да могу да прочитам "постове", па скролујем на "лево" да видим сличице тек када се насмејем или прочитам нешто што не знам, или у оној теми "ограђивање" зашто се свађамо, па онда бацим исто бацим поглед на сличицу и ако пише одакле је Вук, да би повезао са делом реке на којој пеца или упознао неки део канала, неко језеро које не знам где се налази, итд. Никада нисам гледао на те класификације, једино сам провалио да треба да будем бабушкар (тј. да имам 50 постова) да би отворио тему штап .  :cheesy: Од малена сам био против "ауторитета", почев од мог оца, па до полиције (лежао), војске("лежао") али био најбољи возач бвп-а (никада због тешких дела), свим могућим и немогућим "протестима", на послу имао много проблематичних ситуација са пиштољима, ножевима, итд. И хвала драгоме Богу никада никоме нисам одузео живот иначе не бих био ту са вама и поред воде са штапом у руци већ у "лази". Мени те "титуле" ништа не значе, нити их гледам, нити на људе гледам кроз њих. А уморио сам се од свих тих мојих борби са ветрењачама...друже мој, препливаћу, не мора Никшићко, шта год пожелиш  :tongue:

Spojene poruke: 04 Septembar 2020, 21:49:32

Вечерас сам ту са вама, нисам отишао на посао, лила је крв кроз нос једва је зауставио, ваљда пукао капилар неки, па ћу одморити мало. Али опет преко телефона пошто син игра дечије игрице на десктопу  :lol: Каква је локација Крчедин или Белегиш, био давно, сећам се имало је простора доле много, него тада нисам обраћао пажњу на водостај Дунава.

Teme sličnog naslova (10)

15169

Započeo Kićo


Odgovora: 986
Pregleda: 109349

4754

Započeo Djole


Odgovora: 205
Pregleda: 29908

176

Odgovora: 111
Pregleda: 41697

29441

Odgovora: 25
Pregleda: 5631

15242

Odgovora: 17
Pregleda: 4503

3280

Odgovora: 228
Pregleda: 41855