Okupljanje Vukova

Započeo ubistvo, 13 Februar 2009, 00:58:21

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

mihabg

A di smo mi ostali koji smo bili sa ovom druzinom ?
Verovatno nismo bili za slikanje bas... 

vradojicic

Okupismo se na Drini, u mestu Gvozdac, u cetvrtak na Sretenje 2018. godine.
Miha, Stoka, Pexon, Slaven, Komsa, Misko i ja... Neki su dosli ujutru, neki kasnije popodne i uvece ali smo prvi dan pecali na Zivkovom viru, voda je bila u porastu do nekih 212cm i nismo imali ulova.
Uvece je zaje.ancija bila vrhunska, kao i uvek, popili smo mnogo, bolje da ne pominjem kolicinu, neki nisu ni spavali...
U petak smo pecali isto na Zivku, voda rasla do 250cm, prava snezna i hladna kao led. Od ribe ni traga ni glasa. To popodne su otisli Komsa, MIha i Stoka a ostala su 4 musketara.
Sve u svemu, hvala ljudi sto ste dosli, hvala za druzenje, ponovicemo kada dodje pravo vreme za Drinu, a to je leto...













"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

marija56

mogli bi vukovi sa tise da ove god  :rolleyes: organizuju okupljanje :question: :clap2:

mihabg

Samo da pohvalim domacina Radojcica, bilo je super i spontano okupljanje na Drini. Drva obezbedjena da se ne smrzavamo, dovoljno kreveta, ića, pića, šale , muzike i pevanja , i naravno pecanja...
Sad to što ne znamo ni mi,  ni ovih 30 drugih koje smo videli sa obe strane  je druga stvar, al' uz Drinu sve to lepo ušuškaš na duši.... Divota !
E, al' što prave domaću kobaljku ovaj tandem kumova Pexon i Slaven...
Evo još koja slička ... pa bilo i zamaranja.... a najveci ulov je ovekovecen , i dolazi ekipa "River Monsters" da snima i da nas ponovi.

dragan2006

Na fotki zamaranja mi se učini kao da si upecao neki Drinski cvet :lol: :lol: :lol:
Tek na drugoj fotki provalim da nije insekt nego riba! :tongue:

mihabg

A ti je vidis ? Ja mislio crvic mi se iduzio u treningu na matici.

dragan2006

Pa ne nosim valjda ove tegle na glavi za Dž :cool: :thumbup: :eek:

vradojicic

I Pexon je preuzeo veliki deo oko organizacije, skidam kapu i zahvaljujem mu. Hvala vukovima koji su dosli a hvala i onima koji su imali zelju ali su na bilo koji nacin spreceni.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

pexon

Uh bre Vlajko, pa ja sam najviše udela imao što sam insistirao da se okupimo, iako nam vodostaj nije išao na ruku. Ribe sem ovih Mihinih kedera nula, al je zato ića i pića bilo za medalju. I naravno dobrog raspoloženja koje ne manjka kada se Vukovi okupe. Što kaže Vlajko, ponovićemo ovo u nekom lepšem terminu, možda i kup da se organizuje na Drini!  :wink:

dragan2006

Bravo Pexone :tongue:
Drina je super za skup ali i Tisa u nekoj manje napadnutoj varijanti bi mogla biti zanimljiva za ovu godinu...Dunav sa blažim tokom da ni ne spominjem :takoje:


dragan2006

Ja se ne bih bunio, treba to opaliti s` proleća, dok je hladnija voda! :clap2:
C&R naravno  :takoje:

laki22

pa posle vucemo kuglice ko ce da bude prvi drugi i treci ko ovi na savskom jezeru  :lol:

mihabg

Pa sta fali, u Titelu , malo uzvodno je ona carda u kojoj smo klopali i pricali sa gazdom da nam spremi klopu ako pravimo kup... Ima tu fina pista u duzinu.
Ima u restoranu i terasa za nas dosta.
Overila to banda.

tiki61

Bolje je da idemo preko puta plaže. Na samoj plaži je kamenjar, pravi krš (tu iz čamaca džiguju smuđa). Mislim da ni Milančetove Hit hranilice neće mnogo pomoći, napravićemo groblje otkinutih feeder sistema. Čak i onaj čuveni kamenjar prema gasovodu je mnogo lakši teren za feeder ribolov.
Svi smo mi ravnopravni, ali su neki malo "ravnopravniji"!

Teme sličnog naslova (10)