Okupljanje Vukova

Započeo ubistvo, 13 Februar 2009, 00:58:21

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Milan berkut

 smiley194 c c c c . . . Sad mi se otelo al sledeći put neće pa makar peške išo iz Kucure do Futoga . . . sve sa opremom i . . . kartonom piva za prihranu  :takoje: . . .bravo momci

Sax

Mnogo mi je drago da vam je lepo bilo što se iz slika vidi. I vreme je baš poslužilo tako da je sve lepo ispalo.... Pozdrav a okupljanja će još sigurno biti pored ovakvih domaćina.......

micko.tegi

Poznato je da su vukovi noćni lovci :-) Najuporniji su pecali u sitne sate, ustajali pre svitanja.  :cheesy:
Vreme nas je poslužilo, iskoristili smo ga za švićkanje brodićem po okolnim ostrvima i dunavcima. Pošto Jovica ne ume da uputi koju lepu reč na moj račun, onda ću morati sam sebe da hvalim  :lol: Prvi put sam pripremao sač, ubacili tikvice, krompir, luk, juneće meso, papriku, šargarepu, začine, zatrpali u ćumur, bilo je  :ok: Sledeće okupljanje će biti bolje organizovano, ranije najavljeno, bitna je samo volja.  :bye:



orka

Svaka čast na uspešnom i lepo provedenom okupljanju i druženju..   smiley139

VladimirR

Baš lepo druženje, sve se poklopilo i vreme Vas poslužilo. Svaka čast!
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

pikeman

Vidim da ste uživali. :ok: :clap2: smiley139


jovicabor30

  smiley033 klopa je bila odlicna, svaka cast Micko. Nesmem puno pisati jer mozda ovo citaju i nase zene, uglavnom imali smo u komsiluku veliki rave party a onda iznenada im nestalo struje pa smo isli da im popravimo kvar a sta se dalje dogadjalo ostaje nasa tajna  :rolleyes: a ko vam je kriv kad niste hteli doci, i tako do jutra rondanje, na ovom okupljanju nisam spavo ni 5 sati sveukupno :lol: uf a ja matorac, a joj lebe mekani. :cheesy:

laki22

"a somu glava tolika, jedva stala u kotlic "  :tongue: :lol: :lol: :lol: kralju, smejao sam se 5 min

jovicabor30

 :shocked: jos nevidim dobro. Pivo nismo ladili u frizideru vec u zamrzivacu da se sto prije oladi, hebote, ja kako popijem pivo, Georgije otvori novo a steta da se grije  :rolleyes: jedva sam doso kuci a zadnji dan nisam uopste pio, ustvari lazem, popio sam jedno ovolicno posle rostilja, da nezedjam do kuce. :cheesy:

StefaNs

Zaboravih da pomenem i Igora Djokica (valjda sam dobro zapamtio prezime,ne zamerite) i njegovog caleta koji je,iako radi,rano ujtru pre posla svratio,doneo nam gajbu piva i otisao na posao... predvece je opet svratio i popio po koju sa nama.
:clap2:

Spojene poruke: 06 Jul 2015, 15:44:14

Da,jos i Jovici da zahvalim sto nam je doneo maskirne kackete iz HR,meni odlicno stoji  :cheesy:  :clap2:

georgije

Mnogo ubavo druzenje. Domacin Micko se bas potrudio da imamo pun dozivljaj, da vidimo i osetimo svu lepotu Dunava u regionu Futoga / Beocina.
A ovde je Dunav zaista raskosan. Desetak adica sa Beocinske strane su sjajno mesto za uzivanje citave porodice, ne samo tereni za pecarose.

Cerevicka Ada bas-bas puna dobrih mesta za pecanje, kako iz camca u glavnom toku Dunava, tako i u rukavcu, iz camca ili sa obale. Ljudi koji ovde
zive se zaista moraju osecati privilegovanim na izuzetnom daru prirode. Obilazeci citavo vikend naselje, uverio sam se da dosta njih to odavno zna.

Mala grupa Vukova se zaista lepo druzila. Jos lepse, jedan od vukova iz okoline, koji zbog svojih radnih obaveza nije mogao da provede dan sa nama
veoma lepo nas je obradovao gajbom piva za lepo raspolozenje. Jos lepse je bilo kada se uvece pridruzio, da iako umoran, onako, 'tecno' do-diskutujemo
par fla.. ovaj tema. Igore hvala jos jednom, na pivu i na druzenju.

Jovica je bio glavni u disciplini zvanoj fish. Razmisljao sam dal' da s kazancetom skoknemo na finale takmicenja u Apatinu, da 'trgnemo' malo domace :)
Micko je bio glavni u disciplini specijaliteta 'Teletina pod sacem' a vrlo dobro se (i to par puta!) snalazio sa sto bi rekli 'klasikom' - talandara. Ostatak ekipe
je pridonosio takodje vaznim kulinarskim poslovima. Evo ja na primer, na sebe preuzimam zaslugu uspesnog balansiranja kotlica (slika kao dokaz).

Mozete da zamislite nasta bi licio ne-balansirani fish! Isto tako sam doprinosio u camcu. Balans je znate, vrlo bitna stvar. Stomak 5 cantima levo ili desno
i Micko nije morao da kormlilari skoro uopste. Dok ne naidje neka 'belka' jelte, ipak tamo ima mnogo vise stomaka  :smiley:

I tako. Bilo je i poslova po kazni, ko nesto ne uradi dobro - ide na ciscenje krompira ili pranje sudova. Ni domacin nije uspeo da se izvuce, nema pardona.
(Ja za pranje sudova hteo da budem pametan, pozvao lokalne kuce al' me provalili :))


      

   

      




ellesar

Neko je mor`o i da radi. Za malo da mi uspe da zbrisem i dodjem do vas.....za malo.....ovolicko. :sad:

Neka bice opet, dace Bog... i micko vikendicu :lol:
I have come here too chew bubble gum and kick ass!!!
And i`m all out off bubble gum :) !!!!

Milan.M

Blago Vama i svaka cast, a pogotovo domacinu.

sheemcity

Svaka cast. Zao mi je sto nisam mogao da dodjem (radio). Na neko sledece cu stici nadam se :)


Sent from my iPhone using Tapatalk

ibanezi

 E tešto! E neka ste se proveli! smiley033

Teme sličnog naslova (10)