Zajedničko pecanje, druženje, zgode, nezgode i ulovi Vukova feederaša

Započeo Imre, 03 Jul 2011, 23:02:54

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

trim

Dok Peđa ne pokvasi dupe neće uloviti škobalja na plovak, to garantujem za Vrbas i Unu. Za Drinu vrijedi isto ali tu nek ti pomogne kolega ( malo ga gurni ramenom Vlado ).
Plovak ja zakon

komša015

Citat: Dragan Nešković poslato 15 Februar 2023, 15:36:23Браво момци, лепо пецање. За  smiley277  свака част! Мишо, баш си лепо испо...  smiley136
Ispo?! Valjda je up'o??   :lol:   :rolleyes:

vradojicicFantasticna nedelja. Moji ulovi uglavnom na plovak, Pedjini uglavnom na fider a bilo je i mesanih.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Dva vuka

Deo prvi
Odem juče na"Velikog Miku", da otpecam malo sa onim mojim Ludacima, i jutros sam se probudio umoran, ko da su me jašili tamo i sluđen skroz. :sad: Stara se valjda, a i mozak sporije radi, što kaže Davor.  :cheesy:
Uglavnom, posle jake doze kofeina i nikotina zaključim da, što duže pecam - sve manje znam!  :shocked:
Prvo me moj brat Miha namesti preko veze na keca, gistro da ne moram da bacam daleko i da mi je restoran blizu, zbog oslabljene bešike. Ondak ja naknadno saznam da se tu uliva čitava kanalizacija Krnjače. :huh: Tako da smo i šarko i ja uglavnom cio dan jeli ta gomna, od onijeh nesrećnika, što ih Vučko godinama laže.  :cheesy:
Dodatno opterećenje je bilo što su svi ostali pecali "porodićno" , pa je mene zapao oni međed iz Subotice, da glumi"mog malog". :shocked: A, realno, ko ga zna, nije mali. :lol:
Usput, veliki pozdrav za dobrog domaćina Kuleta i njegovog drugara, koji mi je otpetljavao najlon i vraćao hranilicu u vodu, svaki put kad se zapucam u obalu. :tongue:
Katastrofa, braćo ...em daljina, em vetar, em stres od onog grizlija pored sebe ... :help: Njemu, ako dvaput zaredom umrsiš najlon, on to tretira kao ubistvo sa predumišljajem i oće da te udavi, odma , tu na licu mesta. :sad:
Elem, vidim ja da je pušenje, te otiđi kod Sensei Berkutića po savet. :takoje: Kaže on "hebe te dlaka na udici, bate, mora po zakonu biti minimum 2cm, a poželjno je i više."
Vrnem se ja, pičnem dlaku od 4cm, kad Međed pljasss šamarćinu!"Šta se zahebavaš, ionako pušimo, kolika ti je to dlaka? Skidaj to!!!" :shocked:
Pošto nevolja nikad ne ide sama, i drugi Sensei se izgleda umorio od maltretiranja rođenog sina, te se natovari meni na vrat.  :help:
"Greška ti je bate, jer koristiš modlu, ko još normalan to radi" i objasni mi neku pravoslavnu tehniku punjenja hranilice sa tri prsta. :huh:
Ja ga naivno zapitah kako to katolici rade, međutim on se naljuti, izjavi da ga zahebavam i ode.  :no:
Ja ondak odlučim, aj za početak da razmerim kako treba, ionako me je Grof zahebo da pljunem ozbiljnu lovu za te dve metalne cevčice sa nekijem nandžarastim vrhovima. Šta ću, kad volem tu boju. :sad:
Taman ja razvukao "distance sticks", valjda se to tako zove, kad eto ti Mihe opet, prezrivo pljucnu na stickove, što koštaju pola janjeta, i reče"Ne valja to ništa, nije dovoljno precizno, sad ću ti ja pokažem!"
I naćera me da razvlačim najlon od dva štapa uporedo na 100 metara. :eek:
Svoj prvi susret sa kobrom i prihranom bojlama najradije uopšte ne bih ni pominjao. Da mi je neko rekao, da će mi prvi hitac završiti metar ispred nogu, rekao bih mu da laže kao pas!!! :no:
I tako, vidim ja da nije moj dan, te sam ostatak pecanja odlučio da budem pomoćni radnik Međedu i da udarim po Dieselu.  :takoje:

28 April 2023, 14:08:08
Deo drugi
U drugom dijelu, koji se tradicionalno završava u kafani, ja ti saznam đe sam sve grešio i zbog čega nijesam uvatio ribu. :takoje:
Iskreno, ja i kad vatam ribu ne znam zbog čega je to tako. Kako oni znaju zbog čega ne vatam, ne mi je jasno. :shocked:  Jbg. po tome se valjda poznaju Majstori. :takoje:
Normalno, pošto je protok informacija u kafani i dalje jači , nego na netu, ja ti saznam gomilu korisnih saveta kako da ne "pušim" ubuduće.  :bye:
Prvo- saznam da ta rana i nije toliko bitna, nego da ima neki parfem, Bugarska Ruža se valjda zove. Mož i ona govna iz Krnjače da naprskaš sa njim i Šarko će da jede. :wink:  I da ima još jedan moćan parfem, Ester se zove, valjda po onoj Ester Vilijams iz "Bala na vodi".Valjda je ona bila kupačica po profesiji, pa je sebi napravila podvodni parfem. :takoje:
E sad, što Šarko voli baš njen parfem, a ne Merlinkin Koko Šanel 5 bilo me sramota da pitam, da ne ispadnem baš toliki ljakse. Uglavnom Sensei Miha je pominjao neki mošus, goveda neka, ali moguće da sam nešto i pobrkao, pošto sam već bio dobijen od Diesela. :thumbup:
Drugo- u zla doba saznam da postoji i neka "singing boil", pevajuča bojla, na koju samo retki pecaju, i koja pesmom mami Šarka, kao što su nekad sirene mamile mornare u staro vreme. :takoje: Ja priupitah dal se ona možda pravi od donjeg dela sirene, međutim već, me niko nije zarezivao dva posto. :veryangry: Izgleda, da ću morati da dignem stado na 100 ovaca, da bih saznao sve tajne ovog zanata. :sad:
Evo i nekijeh slika  :cheesy:
avatar png
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

ibanezi

E moj pobratime! Da si išao sa mnom na tu štajgu, sigurno bi uvatio tu brkatu pasuljaru. Ja koji isto k'o ti nemam pojma kako se 'vataju te brkate animir dame sa perajama ne bi te davio pričama o parfemima, a naročito o dlakama koje mi uopšte ne smetaju ma koliko dugačke bile. I ti bi lepo zabacio, čekao i dočekao da zagrize. Ovako...sve su uradili da ti ne upecaš i da mogu da te kavaju. Ccccc....5 učitelja i svakom dlaka smeta :lol:

Dva vuka

Ehhh da .... zaboravio sam da napišem... da je u neko doba izronio iz jezera Žabac, sa svojim 3B savetima(besplatni, beskorisni, besmisleni)i došao Grof, kao da donese krofne, a u stvari da podhebava narod.To je definitivno učvrstilo moju odluku da se manem pecanja i dovatim se rakije. :takoje:
Pobratime, uz dužno poštovanje... ali za tebe i tvoju ekipu ovaj revir, ne samo da bi bio mučenje, nego i nemoguča misija.  :cheesy:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

Grof1204

Mislim se nesto Striko, pa nema logike, jedinica kod ispusta bi trebalo da je najjaca...mestani stalno brumaju. :cheesy:
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

Dva vuka

Jeste Sinovac...al sirotinja, ne koriste papir sa mirisom Bugarske Ruže ... ne je ni taj Šarko ulav.... što bi jeo ta gomna, kad ima kod Mihe meni od 400 evra gratis  :cheesy:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

pexon

Ke..ra nikad ne vara.  :lol:  :lol:
Tako bar u velikim varošima pričaju. Al jbg, možda je ipak u dlaci problem!?  :lol:  :lol:

orka

Kod tebe su Ljubo šarani imali na meniju švedski sto, all inculuzive, miris hiljadu i jedne noći..  :lol:  :rolleyes:  :cheesy:
Što si se onoliko napeo na onoj slici gore, kao da ćeš i ti da daš svoj doprinos hranjenu šarana na mestu NO. 1   :cheesy:

ibanezi

Pobratime, sledeći put ne slušaj nikog. Kak'e dlake i parfemi, bombonjere i drugi 8martovski rekviziti....gola trokraka i udriiii :rolleyes:

glos

CitatOndak ja naknadno saznam da se tu uliva čitava kanalizacija Krnjače. :huh: Tako da smo i šarko i ja uglavnom cio dan jeli ta gomna, od onijeh nesrećnika, što ih Vučko godinama laže.  :cheesy:
Dodatno opterećenje je bilo što su svi ostali pecali "porodićno" , pa je mene zapao oni međed iz Subotice, da glumi"mog malog". :shocked: A, realno, ko ga zna, nije mali. :lol:
Dvovuče rekoh ja, najveći je zastoj u tome i stoga što je teško na teveu otvarati i slikati se kod kanalizacija. A da je scena i tema reprezentativna.
Inače bi se otvarale samo tako.
Svaka nova radova faza još jedna vanredna redovna konferencija, njegov lik i djelo, fantazija.
ZOV

Dva vuka

Citat: orka poslato 28 April 2023, 22:08:11Što si se onoliko napeo na onoj slici gore, kao da ćeš i ti da daš svoj doprinos hranjenu šarana na mestu NO. 1  :cheesy:
Pa Orkice, znaš ono kad isturaju napred ribu da bi bila veća ... ja to mimikom ... teška riba brate !!!  :cheesy:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

Teme sličnog naslova (10)