"Štukijada" - Nećkov rit, Bačko Novo Selo, 23.11.2013

Započeo Saša, 20 Novembar 2013, 10:58:39

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Saša

Na poznatom reviru "Nećkov rit" kod Bačkog Novog Sela u subotu 23. novembra održaće se takmičenje u lovu štuke na kedera (pampur).Okupljanje je od 7.00 h u čardi "Nećko" na obali Dunava, a loviće se na od 8.00 - 14.00 h na pomenutom reviru koji se nalazi u blizini čarde.

Više informacija o samom takmičenju i prijavljivanje na tel . 063/11-263-11, a više informacija o ovom terenu imate u ovoj temi:

http://vukovisadunava.com/komercijalni-reviri/'neckov-rit'-backo-novo-selo/
Bass mi je opsesija...

vladimirv015

Trebali bi dati jos neke osnovne informacije, ipak mislim da nece svi zvati i koji bi mozda bili zainteresovani  smiley033

Zmaj Strasni

Slazem se. Prodavac ce pre prodati cokoladu umotanu u lepu foliju na kojoj pisu cena i sastojci i koju kupac moze videti na polici, nego da stavi natpis na policu: "Odlicna cokolada po super ceni-obrati se u magacin".

Saša

Nažalost, više informacija o samom takmičenju nemam. Mogu samo dodati da se pomenuta voda nalazi uz sam Dunav sa druge strane benta (nasipa), na par kilometara od sela. Bogata je štukom, a ima i veoma krupnih primeraka (dobro čuvana, privatna voda). Broj učesnika je verovatno ograničen jer se radi o baš maloj vodi. Bačko Novo Selo se inače nalazi na nekih 70-tak kilometara od Novog Sada, tridesetak kilometara severno od Bačke Palanke. Do njega se stiže pravcem NS-Bačka Palanka-Karađorđevo-Mladenovo-B.N. Selo. Za sve ostalo moraćete ipak da okrenete ogranizatora na telefon koji imate gore.
Bass mi je opsesija...

Beowulf

Ekipa prijavljena, mesta više nema. Kotizacija po ekipi 3.500,00 uključen ručak na čardi. Jedini preduslov najlon 0,40 ili struna. Sutra izveštaj.

Spojene poruke: 24 Novembar 2013, 14:27:13

Štukijada je bila fantastična, ulovljeno je preko 50 kg šuke, od toga je najveća imala 6680 g. Organizacija fenomenalna, a o vodi da ne pričam, jednom rečiju raj. Kum i ja skromno četvrto mesto sa komadom od 5240g. Detaljan izveštaj moćete pogledati u emisiji Čari ribolova.


Saša

Super, nisam ni sumnjao. Imaš još koju fotku sa takmičenja?   :smiley:
Bass mi je opsesija...

Beowulf


Formax Store

U emisiji "Čari ribolova" RTV Vojvodine napravljen je prilog o ovom takmičenju i reviru (od 11.44 na snimku):

http://media.rtv.rs/sr_lat/cari-ribolova/4910

Teme sličnog naslova (10)