avatar_pikeman

I Relax kup - 09.05.2021.

Započeo pikeman, 29 April 2021, 17:10:37

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pikeman

Fanatic Ribolov Vas poziva na prvi Relax Kup i prvo ovogodišnje takmičenje (ali i uživanje na vodi i sjajno druženje) u varaličarenju smudja na veštački mamac.

Kotizacija: 2000 dinara
Skup: 9.05 u 12h u Odžacima
Staza: Dunav

Broj mesta je jako ograničen! :(

Iz dana u dan pratimo odluke Republike Srbije vezano za trenutnu epidemiološku situaciju tako da će uvek biti obaveštenja ukoliko dodje do ikakvih promena vezanih za takmičenje.

Info na: 0603262842ellesar

I have come here too chew bubble gum and kick ass!!!
And i`m all out off bubble gum :) !!!!

ibanezi

Bila su 2 moja drugara, M Umićević i V Vujić. Nisu nešto aktivno pecali, više su se provodili. Kažu, bilo je sitnog smuđa, klasičari meraši 600 - 800gr. Pobednici su im nepoznati i nisu zapamtili imena. N Bundalo je bio 3ći.

Fanatic Tackle ShopDan idealan za takmicenje i dobro druzenje.Ukupno je ucestvovalo 47 takmicara iz Nisa,Sapca,Novog SADA,Sombora,Vrbasa,Beograda i lokalnih mesta.ulova je bilo,uglavnom se javljaoi sitan smudj,mada bilo je i nekoliko lepih riba na stapu-na zalost nisu izvucene.Pobednik je RADE BRADIC iz Odzaka sa 3 ribe,drugo mesto se zauzeo Marko Zivanovic sa dve i trece Nikola Bundalo sa 2(od ceka jedna MANIC? :o OD 1200 grama)-koji je nesebicno svoju nagradu prepustio cetvoroplasiranom takmicaru Miodragu Petrzljaninu iz Celareva.Bilo je i soma koji se nije bodovao,zbog mresta.Ukupno je uhvaceno i izmereno 26 smudjeva.velike pohvale i za KSR ODZACI za nesebicnu pomoc i saradnju na turniru.