Okupljanje Vukova

Započeo ubistvo, 13 Februar 2009, 00:58:21

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

marina1983

Ajde, ajde moze to okupljanje i to sto pre dok ima jos lepih dana . Bogme sam vas i pozeleo . Lokacija mi najmanje bitna.
I da konacno glavom i bradom  kolegu Drila upoznam   :cheesy:

Dva vuka

Đe nestade sad oni Baobabnchek ? Napalio nas i ostavio napola .  smiley149   :cheesy:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

dragan2006

Ti Marina ponesi onih 10 sladoleda što nam dođeš od prošlog skupa... To ti dođe kao ulaznica za ovaj!  :rolleyes:

Da se nije Bobanček prepao?

Jeremija

Vremenski uslovi i nisu nešto presudni, setite se "Bleja kupa", pomenuo ga je Vlada.
Nou frks. Nou paniks.

laki22

ovo ce biti zanimljivo...

marina1983

Lizacete dok vam jezici ne utrnu  :cheesy:
Bobancek, otiso do supe da vidi koliko cumura i drva ima za poneti.
Moze i neka Tisa, ima lepih obala.

ibanezi

Citat: vradojicic poslato 03 Septembar 2020, 21:19:44
Velike kolicine piva su moja ruzna proslost. :cheesy:
I svetla budućnost. :takoje:

bobanchek

Нисам вас оставио Вуче, "укључио" сам се овде преко телефона око осам увече...али сам одмах после тога имао много посла...а возим по овом лудом граду...па је ризично  :lol: онда жена гладна, деца хоће да играју игрице...заменили ових месеци дан за ноћ...па онда једва да будем остављен на миру...син се "скино" са "компа" и зове комшија на пиво испред зграде  smiley015 ...и ево тек сада...ко човек сео за десктоп, али вас нема више на глобалној мрежи  :lol: :lol: :lol: "Нормални" :):):) људи спавају радним данима у ово време а не ко неки smiley306  :lol:

SundjerPecanje

Ako poluamateri dolaze u obzir i ja sam za NS gostovanje, propusnica mi je što kao smiley254 jedem janje :lol:

bobanchek

Чуј полуаматери, наравно да долазе у обзир  :cheesy: ко ће толика дрва вући из шупе до Дунава  :lol: :lol:
Шалим се друже мало  :cheesy:  штавише пожељни су  :tongue: доста нам је ових професионалаца  :rlol: :rlol: :rlol:
И ја сам тотални "аматер" за већину Вукова, тек сам скоро сазнао да постоји фидер штап  smiley029
Ми ћемо да "теглимо" дрва, ложимо ватру и "умарамо" се док професионалци пецају  :rlol:
Могу овако да "провоцирам" зато што сви спавају, иначе се не бих ни улоговао :rlol: :rlol: :rlol:


Добри људи  :cheesy: :cheesy: :cheesy: Нисам ја никакав меховин сведок  :lol: :lol: :lol: "Пакао" је мала беба тамо где ћу ја када напустим Вукове, него не намеравам тамо ош дуго ако ме не позове  :cheesy: Одувек сам био такав, инстинктивно на кеца један за све...него сам се за.ебо, не може тако...никада није ни могло. него сви за једног. Схватио сам то оне вечери када сам вас све позвао из оне две теме ограђивање ("разум") и штап (помоћ), па закуцао, ја би и то вече позвао све Вукове ("форум") него би мислили да сам тотални лудак. Али сам закуцао на разуму, када сам схватио да га нема ни у мојој малој држави (породици) која броји само четири члана, да се и тамо свађамо...скоро сваки дан...свако тражи "своје"...и тако...до к...помагао сам свима на улици и околини...а запоставио њих...тако да ћу остатак живота провести враћајући сваки је..ни "камен" који сам бацио на њих...на своје место...где су одувек требали да остану...да буду. Отуд ме није било једно време...ви сте ми помогли да пронађем штап, али много бољи и другачији од оног што сам тражио. А за онај "прави" , скокнуо сам јуче до формакса...сеахантер, морски... добар али јак, "крут", оштар и тежак за оно што мени треба...фкдер 3.3м 3+3, солидан али предугачак и самим тим "мекши", глинџавији...питао сам за јачи, ако има и краћи 3м, али 
смо га обоје превидели...уморили...па је рекао да нема...али изгледа има...сада ми комша послао фотографију са сајта...тако да ћу свратитк данас тамо опет. А ово окупљање...можемо и овако на брзака...биће лепо...али малобројније...али ја сам мислио да нам то пређе у праксу, сваке године да имамо  та два дана, па ко може да дође. Сада су већ и свеже ноћи, неки људи ће путовати дуго и бити уморни...нема тог шатора, лежаљке да одморе у таквим условима на један дан , а у возилима би се "искривили се". Ма толико би Вукова дошло, фестивал пива би био смешан...и онда ми онако...од шатре до шатре, па мало до воде, да видимо коначно шта је то "ЦД"  :lol: :tongue: пошто га многи нису ни држали у рукама...ја ни фидер  smiley029 smiley029 smiley029

dragan2006

Opa, vidi ga profesor Bobanček, nije se uplašio.  :smiley:

Molim nekog ko se bavi statistikom da izračuna... Koliko piva na jedan h je bezbedno da Radojčić popije.  :lol:

bobanchek

 :cheesy: :cheesy: :cheesy: Само се Бога плашим, али стварно  :tongue:  smiley139

vradojicic

Profesionalci po skupovima pecaju u pm... samo neki HIAB nadji da nas izvlaci posle sa Kamenicke plaze, teze hodamo kad smo puni tecnosti. :cheesy:
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

laki22

Ja se dobrovoljno javljam da ne pecam  :lol:

VladimirR

I ja se prijavljum, jer kako nas ovi iz Kriznog štaba j.. u, što se svirke tiče, meni sad odgovara bilo koji vikend!  :cheesy:
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

Teme sličnog naslova (10)