Okupljanje Vukova

Započeo ubistvo, 13 Februar 2009, 00:58:21

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

StefaNs

Feeenooomeeenalnoooo  :rolleyes:

micko.tegi

Sto se mene tice, mozemo se okupiti vec u petak, posto sam ja svaki slobodan minut na vodi, u cetvrtak cu vec da pripremim sto treba, s moje strane, a ostalo cemo u hodu  smiley033

jovicabor30

 :ok: Ja onda dolazim u petak popodne. :takoje:

StefaNs

I ja sam onda tu od petka  smiley033
Jovicabor30,javite mi za onu masinicu  :cheesy:

Sax

Mnogo mi je drago sto ste se organizovali i narocito za Micka pohvale na azurnosti i predusretljivosti. Jako bih voleo da prisustvujem druzenju sa clanovima foruma. Znam da necu moci ovaj put iz vise razloga. Zena mi se prekosutra porađa(već zakazano,zato znam...) a u subotu sviram,mada znam da bi vam dobro dosla muzika nakon rostiljanja i paprikasa...ali bice prilike... :) Zelim vam lep provod i druzenje!!!!!!!!!!!!! Bacite slike neke posle......!

StefaNs

To je veoma dobar razlog da se ovaj put ne druzis sa nama,neka je sa sreecom i sve najbolje  :cheesy:  :clap2:

milan ns

Neznam kolko ću imati vremena u subotu al moram da svratim bar na sat vremena bar da se upoznamo i popričamo po jednu  :rolleyes:
Pecanje mi je opsesija.

pikeman

Želim Vam lep provod! smiley139


dushann

Jako mi je zao sto necu moci doci jer su nama bas za ovaj vikend Apatinske Ribarske Veceri, manifestacija koja traje 5 dana a zbog posla kojim se bavim nema sile da izostanem  :sad: Da je bilo koji drugi vikend sigurno bih ja kao i jos drugih iz Apatina doslo ali kako je tako je. Drugi put...
Zelim vam lep provod i miran Dunav, Ziveli smiley015
Paprikaš je gotov onda kad ga pojedem!!!

micko.tegi

Drage kolege, da kažem par reči u vezi okupljanja. Što se mene tiče, možemo se okupiti već u petak, pošto sam slobodan, naravno, ko je u mogućnosti. Obezbedio sam po kilogramu šnicli soma i šarana, som je sinoć uhvaćen, šaran pre koji dan, sve sveže Dunavsko :cheesy: Na vikendici ima struja, voda bunarska, pijaću ću poneti od kuće. 3 Velika kreveta, dakle ko želi, može ostati koliko može i hoće. Frižider, šporet, jedino tv nema, zbog ove digitalizacije. Market je na 2km od vikendice, tako da ćemo sve ostalo što treba kupiti kad se nađemo. Do tada, ja ću spremiti spisak. Ako nekom nesto treba, slobodno može da pošalje poruku u inbox.  smiley033

ellesar

Mogu slobodno citirati dushann ove post. Nažalost iz istog razloga ne mogu doći. Lepo se provedite i napecajte, šta da kažem, biće valjda još prilika :cheesy:
I have come here too chew bubble gum and kick ass!!!
And i`m all out off bubble gum :) !!!!

micko.tegi

Naravno da će biti prilika, ovo je samo probno okupljanje, trening, za neka veća druženja  :thumbup: Leto je tek počelo, do novembra imamo vremena. Hteo sam da dodam, na raspolaganju imamo čamac i brodić, možemo obići okolinu, ima šta da se vidi, a ako je neko voljan, može uveče lepo pecati smuđa, pa i soma, lepo radi ovih dana. Mislim da će kolege moći doći samo sa opremom za pecanje, pošto većinu stvari imam na vikendici, eventualno, ako neko ima neki specijalitet, koji bi trebalo da probamo, slobodno nek ponese.  :smiley:

dragan77

Mićko, zaista nisam očekivao da ti to sve pripremaš. Jednostavno nije fer da toliki posao i trošak padne na tebe.
Što se mene tiče ja donosim pivo za sve. Takođe ću poneti nešto iz mesare jer nisam stigao da upecam ništa  smiley105
Idemo dalje...

micko.tegi

Nije to trošak, nosim  ono što imam.  :smiley: Sutra kad zavrsim s poslom, sednem i na papir sve. U suštini, treba nam piće, ćumur, fant za paprikaš, hleb, ulje, mast za talandaru imam, potrudiću se da upacam još nesto, da imamo za talandaru :-) Krompir, luk obezbeđeni :-)

dushann

Nemoj da mi oskudevate sa slikama slučajno smiley277
Hoću bar da gledam kad nisam u mogućnosti da prisustvujem :cheesy:
Paprikaš je gotov onda kad ga pojedem!!!

Teme sličnog naslova (10)

15169

Započeo Kićo


Odgovora: 986
Pregleda: 109373

4754

Započeo Djole


Odgovora: 205
Pregleda: 29915

2010

Odgovora: 40
Pregleda: 24234

176

Odgovora: 111
Pregleda: 41831

15242

Odgovora: 17
Pregleda: 4505