44. međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, 4 – 8. april 2024.

Započeo pikeman, 18 Decembar 2023, 18:05:51

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pikeman

4 – 8. april 2024.

Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu.

Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije. Uz tradicionalnu berzu polovnih plovila, zaljubljenicima u vodu svake godine se predstavljaju poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije, dok su ekologija i bezbednost na vodi postale neizostavne teme.

Poseban akcent se stavlja na segment lova i ribolova, koji svake godine zauzima sve značajniju poziciju, gde se mogu videti veliki ali i mali distributeri i proizvođači opreme za ova dva hobija ili sporta, kako za koga.

Sajam nautike, lova i ribolova uvek ima i bogat prateći sadržaj – stručna predavanja i izložbe, u kojima učestvuju poznati umetnici, muzeji i institucije.


DuNo.Zemun

Deda Dušan

orka

Bio na sajmu . Više manje standarni izlagači koji izlaze svake godine .


Najjača slika .. :cheesy:  :tongue:
Što se nautike tiče, ovaj kanu, ručni rad, je jedino što vredi videti .  :smiley:  :tongue:
Cena 3000 evra ..


pop1307

Bogami na standu Yamahe su baš lepa sniženja na cene.

05 April 2024, 22:40:47knezevic76

Nakon X godina se nakanem da odemna sajam i realno, ništa specijalno, što se ribolova tiče. Pa kad sam već protegao noge, uzeo sam nešto glavinjara i voblera, čisto da nisam išao za džabe

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

"Neki bi voleli da voze sporije,ali,na žalost,više ne mogu"-Duško Radović

Fortis

Da li je Novosadski sajam bolji u oktobru ili su isti izlagači?

Teme sličnog naslova (10)